«Πρωτόγνωροι περιορισμοί στην ελευθερία»: Το ΒΙΝΤΕΟ «6 Months in 6 Minutes» της κυβέρνησης

Γινόμαστε παγκόσμιο πρότυπο...

Τις… επιτυχίες της Ελληνικής Προεδρίας παρουσίασε ο κ. Βαρβιτσιώτης κατά την χθεσινή τελετή παράδοσης-παραλαβής της Προεδρίας στην Γερμανία, αποκομίζοντας χειροκροτήματα από τους διεθνιστές της Ευρώπης.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης των υπουργών προβλήθηκε βίντεο απολογισμού με τα μεγάλα γεγονότα της εξάμηνης Ελληνικής Προεδρίας, με τίτλο «6 Months in 6 Minutes» (μήπως κάπου παράπεσε άλλο ένα εξάρι; Το σύμβολο που φαίνεται στην φωτογραφία;)

Η αρχή του βίντεο είναι άκρως ενδιαφέρουσα, καθώς γίνεται αναφορά στον περιορισμό της ελευθερίας των ανθρώπων.

«Ο κορωνοϊός ήταν μία κορυφαία πρόκληση για όλους εμάς: τις κυβερνήσεις, τους θεσμούς, τα εθνικά συστήματα Υγείας, τις κοινωνίες και τις οικογένειες.

Αυτό ήρθε με την επιβολή πρωτόγνωρων περιορισμών στην ανθρώπινη ελευθερία. Περιορισμούς στην κίνηση, στην πρόσβαση στην εργασία, στην πρόσβαση στην δικαιοσύνη, στην άσκηση θεμελιωδών δημοκρατικών ελευθεριών και δικαιωμάτων».

Στην συνέχεια, παρουσιάζονται σάλτσες για τις… επιτυχίες της κυβέρνησης, η οποία παρουσιάζεται ως παγκόσμιο πρότυπο, ενώ υπάρχουν δηλώσεις, όπως του κ Τσιόρδα, που κάνουν λόγο για «αλληλεγγύη», εννοώντας προφανώς το να ακολουθούμε όλοι μαζί τα μέτρα περιορισμού με αφορμή τον κορωνοϊό.

Σύντομα λοιπόν έρχεται η κορωνίδα όλων αυτών που ζούμε!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί