Κρύβουν πράγματα στους γονείς και όταν αυτοί ρωτάνε δέχονται μήνυση!!! ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ από ΗΠΑ

Κρύβουν πράγματα στους γονείς και όταν αυτοί ρωτάνε δέχονται μήνυση!!! ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ από ΗΠΑ

Μητέρα από το Rhode Island στις ΗΠΑ μηνύθηκε από την σχολική επιτροπή για τις δύσκολες ερωτήσεις που έθεσε σχετικά με την Θεωρία φύλων!!!

Κατά τα φαινόμενα κρύβουν από τους γονείς πράγματα και αυτό μπορεί να αφορά και την Ελλάδα. Οι γονείς που είναι δραστήριοι μηνύονται στις ΗΠΑ και τίθεται σε συζήτηση ακόμα και το πολιτικό τους πιστεύω… Απίστευτα πράγματα…

Όπως δήλωσε η Αμερικανίδα μάνα:

«Το όνομά μου είναι Nicole Solas και είμαι μια μητέρα από το Rhode Island, η οποία μηνύθηκε από το σωματείο των δασκάλων απλώς και μόνο, επειδή ήθελα να μάθω τι θα μάθαινε (το παιδί μου) στο νηπιαγωγείο.

Ζήτησα να δω το πρόγραμμα μαθημάτων και το σχολείο μου είπε, ότι έπρεπε να υποβάλω αίτημα στα δημόσια αρχεία.

Το πρόγραμμα μαθημάτων δεν δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο και  δεν ήταν διαθέσιμο στη σχολική περιφέρεια.

Τότε τους ρώτησα αν δίδασκαν την “Θεωρία φύλων” και μου είπαν ότι δεν αποκαλούν τα παιδιά αγόρια και κορίτσια και ενσωματώνουν τις αξίες της ταυτότητας φύλου σε κάθε τάξη, συμπεριλαμβανομένου του νηπιαγωγείου και, δεν ήθελαν να απαντήσουν σε καμία από τις ερωτήσεις μου περαιτέρω. Μου είπαν ότι θα επικοινωνούσαν μαζί μου μόνο μέσω αιτήματος δημοσίων αρχείων και μόνο έτσι θα μπορούσα να λάβω απαντήσεις στις ερωτήσεις μου.

Και όταν υπέβαλα το αίτημα σε δημόσια αρχεία όπως μου είπαν να υποβάλω -και υπέβαλα εκατοντάδες, επειδή είχα εκατοντάδες  ερωτήσεις, το σχολικό συμβούλιο έβαλε μετά το  όνομά μου στην ημερήσια διάταξη μιας συνεδρίασης της δημόσιας σχολικής επιτροπής και, απασχόλησε την  σχολική επιτροπή για να συζητήσουν το (θέμα) μήνυσής μου για την υποβολή του αιτήματος,  -για το οποίο μου είπαν να υποβάλω.

Στην 5ωρη συνεδρίαση του σχολικού  συμβουλίου, συζήτησαν ανοιχτά την ηθική του χαρακτήρα μου, τα πολιτικά μου κίνητρα, -είπαν ότι προκαλούσα χάος, προκαλώντας  όλεθρο, βλάπτοντας την περιοχή, βλάπτοντας παιδιά».

Δείτε την συνέχεια:

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί