• Αρχική
  • Άρθρα
  • Κρύο ανέκδοτο ή όχι; Παρέμβαση-ΣΟΚ σε ομιλία για την κλιματική αλλαγή (ΒΙΝΤΕΟ)

Κρύο ανέκδοτο ή όχι; Παρέμβαση-ΣΟΚ σε ομιλία για την κλιματική αλλαγή (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα «κρύα» ανέκδοτα έχουν μπει για τα καλά στην πολιτική ζωή των ΗΠΑ.

Με δεδομένη την χρήση του μοντάζ σε κάποια βίντεο αλλά και με την δεδομένη χρήση των «τρολ» που κάνουν φάρσες, θα σχολιάσουμε και έπειτα θα δούμε ένα βίντεο που αν το «πάρουμε» στα σοβαρά θα μείνουμε παγωμένοι.

Δήλωση γυναίκας σε εκδήλωση των Δημοκρατικών (Αντιπολίτευση ΗΠΑ) :

Δεν θα είμαστε για πολύ καιρό ακόμα εδώ, εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής, έχουμε μόνο λίγους μήνες που μας έμειναν. Χαίρομαι που υποστηρίξατε την πράσινη διαπραγμάτευση αλλά ακόμα και να σταματήσουμε τα ορυκτά καύσιμα, δεν θα λύσετε το πρόβλημα, αρκετά γρήγορα. Ένας Σουηδός καθηγητής είπε πως θα πρέπει να αρχίσουμε να τρώμε ανθρώπους αλλά και αυτό δεν θα λύσει το πρόβλημα. Νομίζω ότι το επόμενο σύνθημα της καμπάνιας σας πρέπει να είναι αυτή: Θα πρέπει να αρχίσουμε να τρώμε…..μωρά.

Σχόλιο: Πρόκειται για μοντάζ στο βίντεο; Μήπως είναι «πληρωμένο τρολ» το οποίο επίτηδες προκάλεσε ώστε να καταλάβει ο κόσμος την προπαγάνδα για τα περί κλιματικής αλλαγής; Μήπως όντως εννοεί αυτά που είπε; (η χειρότερη πιθανότητα). Το θέμα είναι πολύ σοβαρό για να βγάλουμε βιαστικά συμπεράσματα. Κάποια ομάδα που δρα υπέρ του Τραμπ ισχυρίστηκε ότι έβαλε την γυναίκα εκεί επίτηδες (και φυσικά για πλάκα), ώστε να δείξει στον κόσμο ότι οι Δημοκρατικοί προωθούν την μείωση του πληθυσμού για το καλό του περιβάλλοντος. Τίποτα δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Δείτε το βίντεο:

photo:pexels