• Αρχική
  • Άρθρα
  • Κορωνοϊοί: «Νέα εποχή γενετικών όπλων»! Ταράζει τα παγκόσμια νερά ρεπορτάζ με έγγραφα από την Κίνα, vid

Κορωνοϊοί: «Νέα εποχή γενετικών όπλων»! Ταράζει τα παγκόσμια νερά ρεπορτάζ με έγγραφα από την Κίνα, vid

Σοκαριστική αποκάλυψη από το αυστραλιανό κανάλι SKY News!

Γίνεται λόγος για έγγραφο που παρήχθη από επιστήμονες του κινεζικού στρατού όπου συζητούν την μετατροπή σε όπλο των κορωνοϊών SARS 5 χρόνια πριν το ξέσπασμα της κορώνο-κρίσης.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, το βιβλίο γράφτηκε από επιστήμονες του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού και ανώτερους κινέζους αξιωματούχους δημόσιας υγείας πίσω στο 2015…

Περιγράφει τους κορωνοϊούς SARS ως προάγγελους «μίας νέας εποχής γενετικών όπλων’». Λέει ότι «μπορούν τεχνητά να χειραγωγηθούν σε έναν αναδυόμενο ιό ανθρώπινης νόσου που θα μετατραπούν σε όπλο και θα εξαπολυθούν μ’ έναν τρόπο που ποτέ πριν δεν ξανάδαμε…”

Ένας απ’ τους συγγραφείς αυτού του βιβλίου είναι ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής της κινεζικής υπηρεσίας πρόληψης επιδημιών, ο He Lifeng, και ο αρχισυντάκτης της εργασίας Xu Dezhong, ήταν ο ηγέτης της ομάδας ειδικών για την ανάλυση της επιδημίας SARS υπό το κινεζικό Υπουργείο Υγείας.

Έδινε αναφορά στην ανώτατη ηγεσία της κινεζικής στρατιωτικής επιτροπής και στο Υπουργείο Υγείας κατά την κρίση SARS του 2003.

Όπως αναφέρει η δημοσιογράφος του καναλιού, η σημασία αυτού του εγγράφου είναι ότι παρέχει μια σπάνια εικόνα για το πως ανώτεροι επιστήμονες σ’ ένα απ’ τα πιο επιφανή στρατιωτικά πανεπιστήμια του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού, όπου υψηλού επιπέδου αμυντικές έρευνες, διεξάγονται, σκέφτονταν για την βιολογική έρευνα.

Αυτή η εργασία στην κινεζική γλώσσα αποκαλείται «Η μη-φυσική προέλευση του SARS και τα νέα είδη ιών φτιαγμένων από ανθρώπους ως γενετικά βιολογικά όπλα».

Αυτός είναι ο τίτλος του. Και λέει «Ως συνέπεια των εξελίξεων σε άλλα επιστημονικά πεδία, έχουν σημειωθεί μεγάλες πρόοδοι στην παράδοση βιολογικών παραγόντων. Για παράδειγμα, η νεο-ανακαλυφθείσα δυνατότητα λυοφιλοποίησης μικροοργανισμών κατέστησε εφικτό το να αποθηκεύουμε βιολογικούς παράγοντες και να τους απελευθερώνουμε ως αερόλυμα στην διάρκεια επιθέσεων».

Σ’ αυτό το έγγραφο, συνεχίζει το Skynews, όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, υπάρχειένα ολόκληρο τμήμα για τις βέλτιστες συνθήκες υπό τις οποίες να εξαπολύεται μια βιολογική επίθεση.

Έχουν όλα αυτά σχέση με τον κορωνοϊό και τις μεταλλάξεις του;;;

Το βιβλίο σημειώνει επίσης πως ”μια ξαφνική απότομη αύξηση ασθενών που χρειάζονται νοσηλεία στη διάρκεια μιας επίθεσης με βιολογικό όπλο θα μπορούσε να προκαλέσει την κατάρρευση του συστήματος υγείας του εχθρού.”

Κατόπιν συνεχίζει για να μιλήσει για την ενδεχόμενη ανάγκη για απομόνωση και καραντίνα…

Μάλιστα, όπως σκιαγραφείται, «οι επιθέσεις με βιολογικά όπλα μπορούν να προκαλέσουν οξείες και χρόνιες ψυχολογικές και διανοητικές ασθένειες όπως αντιδράσεις από οξύ στρες».

Υπάρχουν λοιπόν οι θεωρίες συνωμοσίας -και είναι μια θεωρία συνωμοσίας αναφέρει πως ο 1ος SARS του 2003 ήταν ένα βιολογικό όπλοφτιαγμένο από ανθρώπους που σκόπιμα εξαπολύθηκε στην Κίνα από τρομοκράτες…

Η επικρατούσα επιστημονική άποψη λέει ότι ο SARS ήταν φυσικής προέλευσης και ότι διέσχισε το φράγμα των διαφορετικών ειδών απ’ τις μοσχογαλές στους ανθρώπους πιθανότατα μέσω της πώλησης άγριων ζώων σε αγορές ζωντανών ζώων.

Η εξήγηση είναι πολύ παρόμοια με τον τωρινό ισχυρισμό της Κίνας ότι η πανδημία του covid 19 ήρθε στην Wuhan από κατεψυγμένο φαγητό ή από τον αμερικανικό στρατό.

Αλλά αυτή δεν είναι απλώς μια τυχαία θεωρία συνωμοσίας από έναν ανώτερο στρατιωτικό επιστήμονα. Αυτό δείχνει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τι διδάσκουν οι ανώτεροι επιστήμονες στην νέα γενιά στρατιωτικών επιστημόνων που τους διαδέχονται.

Δείτε το εξαιρετικά ενδιαφέρον αυτό βίντεο: