Κορωνοειδικός του Μπάιντεν ρίχνει «ΒΟΜΒΑ» για τις μάσκες – Δείτε τι παραδέχθηκε, vid

Καμία μελέτη δεν δείχνει ότι οι μάσκες λειτουργούν καλά ενάντια σε λοιμώξεις του αναπνευστικού όπως το COVID-19, παραδέχτηκε ένας κορυφαίος αξιωματούχος υγείας του Λευκού Οίκου.

«Δεν υπάρχει μελέτη στον κόσμο που να δείχνει ότι οι μάσκες λειτουργούν τόσο καλά», ομολόγησε on camera ο Δρ Ashish Jha, συντονιστής του Λευκού Οίκου για τον COVID-19, κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συζήτησης με το Philadelphia Inquirer.

Ο Jha έκανε τη δήλωση καθώς προώθησε τις επενδύσεις που έχουν γίνει για τη βελτίωση της ποιότητας του αέρα ως τρόπο μείωσης των λοιμώξεων COVID-19.

«Έτσι, δεν πρόκειται ποτέ να επωφεληθείτε από την υποχρεωτική μάσκα όλο το χρόνο, όπως θα κάνατε από την πραγματοποίηση ουσιαστικών βελτιώσεων στην ποιότητα του αέρα σε εσωτερικούς χώρους, ενώ είναι πολύ πιο εύκολο να εφαρμοστεί επίσης», πρόσθεσε ο Jha.

«Έτσι, αυτός είναι ένας τομέας όπου κάνουμε πολλά και προσπαθούμε να ενθαρρύνουμε πραγματικά τους ανθρώπους να χρησιμοποιήσουν τους πόρους που διαθέτουν για να κάνουν αυτές τις επενδύσεις και να αρχίσουν πραγματικά να βελτιώνουν το φιλτράρισμα εξαερισμού στα κτίρια».

Είναι ο ίδιος εμβολιολάγνος που σύμφωνα με πρότερο άρθρο του EL.GR είχε δηλώσει τα εξής απίστευτα:

(φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί