• Αρχική
  • Άρθρα
  • ATZENTA 2030
  • Κλιματικοί μετανάστες: Μιλάνε ανοικτά για «αναδιανομή του παγκόσμιου πληθυσμού» – Άλλη μία δικαίωση (ΒΙΝΤΕΟ)

Κλιματικοί μετανάστες: Μιλάνε ανοικτά για «αναδιανομή του παγκόσμιου πληθυσμού» – Άλλη μία δικαίωση (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει και ψιθυρίζεται η έννοια της «κλιματική μετανάστευσης», ως απόρροια της υποτιθέμενης υπερθέρμανσης του πλανήτη.
Του Άρη Δημόπουλου

Όλο και περισσότεροι επιστήμονες, πολιτικοί και οργανώσεις που πρόσκεινται στην…μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής προπαγανδίζουν τα τελευταία χρόνια μία νέα μορφή μετανάστευσης.

Με αφορμή την ευρύτερη συζήτηση στην Ευρώπη για το προσφυγικό, δεν είναι λίγοι εκείνοι που προσπαθούν να μας πείσουν ότι οι κλιματικοί μετανάστες δεν αποτελεί κάτι το μακρινό.

Στην πραγματικότητα βρίσκονται ήδη στο κατώφλι των ευρωπαϊκών χωρών.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στο Euronews, ο  ειδικός στη μεταναστευτική δυναμική Φρανσουά Ζεμέν μίλησε για ένα είδος μετανάστευσης που θα «παίξει» πολύ το ερχόμενο διάστημα:

«Μετανάστες κλιματικής αλλαγής. Αυτή είναι η επόμενη πρόκληση που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η Ευρώπη. 

Όταν ξέρουμε πως περίπου ο μισός πληθυσμός της υποσαχάριας Αφρικής εξαρτάται απευθείας από την γεωργία για να ζήσει, αυτό σημαίνει πως πολλοί από εκείνους που φτάνουν στην Ευρώπη και τους αποκαλούμε οικονομικούς μετανάστες, είναι ταυτόχρονα και μετανάστες κλιματικής αλλαγής.

Πρέπει να κατανοήσουμε πως η κλιματική αλλαγή θα προκαλέσει αναδιανομή του παγκόσμιου πληθυσμού και πρέπει να προετοιμαστούμε, πρέπει να το περιμένουμε».

Η μαγική φράση στις δηλώσεις του Ευρωπαίου αξιωματούχου είναι η «αναδιανομή του παγκόσμιου πληθυσμού». 

Ήδη την βιώνουμε στις μέρες, με τους πλέον εξαθλιωμένους πληθυσμούς από την Μέση Ανατολή , την Βόρεια Αφρική και την Κεντρική Αμερική να μεταναστεύουν συστηματικά προς τα ανεπτυγμένα κράτη της Δύσης.

Προοδευτικά, ο όρος «κλιματικοί μετανάστες» θα εδραιωθεί και οι πιέσεις στα κράτη που θα τους δέχονται αναμένεται να αυξηθούν. 

Η νέα μεγάλη αναδιανομή του παγκόσμιου πλούτου που τόσο απροκάλυπτα προπαγανδίζουν τα τσιράκια της Νέας Τάξης, στην πραγματικότητα θα αποτελεί την συγκέντρωση όλο και μεγαλύτερου όγκου ανθρώπων σε όλο και πιο περιορισμένο χώρο. 

Οι λεγόμενες «no human zones», που προβλέπονται στο πράσινο υπερμνημόνιο της Ατζέντας 2030, θα επεκταθούν σε όλο το πλανήτη, αφού θα είναι αυτές που υποτίθεται θα έχουν σώσει την ανθρωπότητα από την «καταστροφή του πλανήτη».

Δείτε , σε άλλη μία δικαίωση του Δημοσθένη Λιακόπουλου, το μέλλον που ετοιμάζουν εντέχνως για την ανθρωπότητα χωρίς όμως τους ανθρώπους…

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu