Κένεντι: Το έγκλημα με το εμβόλιο που φέρεται να σκότωνε κορίτσια στην Αφρική!! – vid

Δείτε τι κατήγγειλε, εμπλέκοντας το όνομα του Bill Gates, ο υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις ερχόμενες εκλογές, Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ.

Η αλήθεια είναι πως δεν ακούμε συχνά υποψήφιους προέδρους -και μάλιστα από το Δημοκρατικό κόμμα- να έχουν τέτοια ρητορική.

Και μάλιστα σε μία περίοδο που όλοι εκείνοι που προωθούσαν μετά μανίας τα mRNA εμβόλια για τον covid έχουν ασυλίες και αντιμετωπίζονται από τις περισσότερες κυβερνήσεις ως “προτατευόμενο είδος”.

Ας δούμε όμως τι κατήγγειλε δημόσια ο Κένεντι:

«Ο Bill Gates ζήτησε από την κυβέρνηση της Δανίας να υποστηρίξει αυτό το πρόγραμμα (με τους εμβολιασμούς του DTP) και είπε ότι σώζει 30εκατ. ζωές. Όταν η τοπική κυβέρνηση του είπε “δείξε μας τα στοιχεία”, δεν ήταν σε θέση να το κάνει. Οπότε πήγαν στην Αφρική και έκαναν τις δικές τους μελέτες και εξέτασαν 30 έτη από δεδομένα DTP και αυτό που βρήκαν τους σόκαρε.

Βρήκαν ότι τα κορίτσια που πήραν το DTP πέθαιναν 10 φορές περισσότερο από τα ανεμβολίαστα κορίτσια. Πέθαιναν από πράγματα που κανείς ποτέ δεν είχε συνδέσει με τα εμβόλια.

Στην Ευρώπη δεν το χρησιμοποιούν, στην Αμερική δεν το χρησιμοποιούμε, αλλά το δίνουμε σε 161 εκατομμύρια παιδιά ετησίως στην Αφρική»:

απεμπε-EPA-AP pool photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί