Κατασκευάζεται ΤΩΡΑ η “THE LINE”! Η υπερπόλη-φυλακή με τις «κυψέλες των 5 ΛΕΠΤΩΝ» – Νέα πικρή δικαίωση, vid

Τα έλεγε τόσα χρόνια ξανά και ξανά ο Λιακόπουλος! Τώρα τα βλέπουμε μπροστά στα μάτια μας...

Στην βορειοδυτική πλευρά της Σαουδικής Αραβίας, μέσα στην έρημο, έχει ανάψει το πράσινο φως για ένα γιγαντιαίο εγχείρημα που πρόκειται να αλλάξει τον τρόπο ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων!

Ο λόγος για το φιλόδοξο σχέδιο της υπερπόλης «The Line». Ουσιαστικά πρόκειται για ένα ευθύγραμμο άξονα μήκους 170 χλμ. ο οποίος θα αποτελείται από τρία επίπεδα, ένα επιφανειακό και δύο υπόγεια.

Στην συγκεκριμένη πόλη, τα δύο τείχη-ουρανοξύστες ύψους 500 μέτρων της οποίας θα είναι φτιαχμένα από ανακλαστικό γυαλί, όλα όσα χρειάζονται οι μελλοντικοί της κάτοικοι θα βρίσκονται μέσα σε ΚΥΨΕΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΛΙΣ 5 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΣΧΙΣΕΙ!!!

Εννοείται πως δεν θα υπάρχουν αμάξια, σε ένα έργο το οποίο είχε ανακοινώσει προ μηνών ο ίδιος ο Πρίγκιπας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν διάδοχος του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας.

Για πρώτη φορά το φθινόπωρο του 2022 δημοσιεύτηκαν οι πρώτες φωτογραφίες τραβηγμένες από drone που μαρτυρούν την εκκίνηση των έργων!

Οι Άραβες ωστόσο βιάζονται τόσο πολύ (ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;;;) που θέλουν τη “The Line” να ολοκληρώνεται μέχρι τα τέλη του 2023, ούτως ώστε να είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους πρώτους της κατοίκους το 2024!

Μας την πασάρουν ως την απόλυτα ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΗ με μηδενικές εκπομπές άνθρακα, στην οποία υποτίθεται όλοι θα βρίσκουν ο,τι θελήσουν σε μία…ΦΥΛΑΚΗ των μόλις 5 λεπτών!!!

ΦΕΥΓΑΤΟ ΕΤΣΙ; Όχι και τόσο, μιας και τα έργα ήδη ξεκίνησαν και η πόλη τους επόμενους μήνες θα λάβει την τελική της μορφή!

Χαρακτηριστικό της δυσπιστίας των ανθρώπων αλλά και το πόσο ζουν ακόμα στον…κόσμο τους, είναι το γεγονός πως μέχρι να γίνουν οι πρώτες επίσημες ανακοινώσεις όλοι νόμιζαν ότι πρόκειται για άλλο ένα διαφημιστικό κόλπο από το τοπικό παλάτι!

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί