αλλά η Δύση δεν μπορεί να «υπαγορεύσει» στους Καταριανούς τι πρέπει να πιστεύουν, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Ενέργειας του Κατάρ στη γερμανική εφημερίδα Bild.
Οι σχέσεις του Κατάρ με τη Γερμανία είναι σχετικά ταραγμένες τον τελευταίο καιρό.
Η Γερμανίδα υπουργός Εσωτερικών Νάνσι Φέζερ φόρεσε περιβραχιόνιο “OneLove” στον αγώνα της εθνικής ομάδας της Γερμανίας εναντίον της Ιαπωνίας την περασμένη εβδομάδα και έχει επικρίνει την κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιώματα στο Κατάρ, αλλά αυτή την εβδομάδα η Γερμανία επικύρωσε συμφωνία για να εισάγει υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNG) από το Κατάρ.
«Εάν θέλουν να επισκεφθούν το Κατάρ, δεν έχουμε κανέναν πρόβλημα με αυτό», δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Σαάντ Σερίντα Αλ-Κααμπί για την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ+ σε σχόλιά του στην εφημερίδα Bild που δημοσιεύθηκαν σήμερα.
Ωστόσο δήλωσε ότι η Δύση θέλει να «υπαγορεύει αυτό που επιθυμεί» στο Κατάρ, όπου η ομοφυλοφιλία είναι παράνομη.
«Εάν θέλετε να με αλλάξετε ούτως ώστε να πω ότι πιστεύω στην (κοινότητα) ΛΟΑΤΚΙ+, ότι η οικογένειά μου θα πρέπει να είναι ΛΟΑΤΚΙ+, ότι θα πρέπει να αποδεχθώ τους ΛΟΑΤΚΙ+ στη χώρα μου, να αλλάξω τη νομοθεσία μου και τους ισλαμικούς νόμους προκειμένου να ικανοποιήσω τη Δύση — τότε αυτό δεν είναι αποδεκτό», προσέθεσε ο ίδιος.
(ΑΠΕΜΠε φωτο:pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΥΠΠΟ: Νέα πολιτιστική διαδρομή στην Ακρόπολη με την ανάδειξη της Κοίλης Οδού
- Οι γερμανικές αρχές κατηγορούν Ουκρανούς για εμπλοκή σε σχέδιο πυροδότησης ταχυδρομικών πακέτων
- Υπογράφηκε το πρώτο μισθωτήριο «κοινωνικής κατοικίας» στη Θεσσαλονίκη – Νέα εποχή για τη στέγαση
- Την επιβολή θανατικής ποινής ζητούν οι εισαγγελείς για τον πρώην πρόεδρο της Ν. Κορέας
- Μητσοτάκης σε αγρότες: Τις εξελίξεις τις διαμορφώνουν οι παρόντες και όχι οι απόντες
- “Δημογραφική βόμβα” και στη Γαλλία: Πρώτη φορά, μετά τον Β´ΠΠ, οι γεννήσεις λιγότερες από τους θανάτους
- Πρόταση νόμου για να γίνει η Γροιλανδία 51η Πολιτεία – Καλούν τον Τραμπ να αναλάβει δράση
- Κοζάνη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό λόγω αγροτικών μπλόκων – Η νεότερη ενημέρωση
- Χαλκιδική: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ε.ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών
- Καντίροφ σε Ουκρανό αιχμάλωτο: «Αν σου έδινα τώρα ένα όπλο, θα αυτοκτονούσες;», vid









