• Αρχική
  • Άρθρα
  • Κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει!!! Μετά το Κολωνάκι καταρρέει και αυτή η περιοχή! «Ερημώνει» η Αθήνα, vid

Κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει!!! Μετά το Κολωνάκι καταρρέει και αυτή η περιοχή! «Ερημώνει» η Αθήνα, vid

Karekles1
Όλοι οι Αθηναίοι την έχουν επισκεφτεί τουλάχιστον μία φορά!!! Τα ίδια και στην κοσμοπολίτικη Θεσσαλονίκη

Η εστίαση συνεχίζει να μαραζώνει και να απειλείται με αφανισμό κατά το ήμισυ.

Χιλιάδες επιχειρήσεις στην χώρα έχουν να δουλέψουν πάνω από δυο μήνες με αποτέλεσμα να απειλούνται με λουκέτο.

Γνωστές περιοχές, στις οποίες γινόταν κυριολεκτικά χαμός, μέρα και νύχτα, ερημώνουν!!!

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς αναφερόμενος στον Γολγοθά που ανεβαίνει η εστίαση και παρουσιάζοντας την τραγική κατάσταση που βιώνει ο κλάδος που έχει πληγεί όσο κανένας άλλος από τα lockdown, δήλωσε: «Έχουμε 80.000 επιχειρήσεις εστίασης και οι μισές απειλούνται με λουκέτο».

Χαρακτηριστικό είναι πως δέκα καταστήματα εστίασης έκλεισαν σε ένα τετράγωνο στο Γκάζι, στην περιοχή, την οποία έχουν επισκεφτεί, τουλάχιστον μία φορά, αν μη τι άλλο, όλοι οι Αθηναίοι. Μία περιοχή που έσφυζε από ζωή και τα μαγαζιά ξεπηδούσαν σαν μανιτάρια… Ίδια τραγική εικόνα, όπως σας έχουμε ήδη παρουσιάσει, και στο Κολωνάκι με πάνω από 80 μαγαζιά ένδυσης, υπόδησης, εστίασης να βάζουν λουκέτο…

Τα ίδια και στην κοσμοπολίτικη Θεσσαλονίκη: «Μόνο στο κέντρο της πόλης έκλεισαν άλλα 40 καταστήματα εστίασης, Το πρόβλημα είναι μεγάλο σε Ρόδο, Χανιά, στα προάστια της Αθήνας, Κηφισιά, Ερυθραία κι άλλες περιοχές. Την εικόνα θα τη δούμε καθαρή όταν ξανά ανοίξει η εστίαση και πόσα λουκέτα θα έχουμε», ανέφερε ο κ. Καββαθάς.

ΦΩΤΟ eurokinissi