• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΚΑΙ το Λονδίνο αντιδρά! Χιλιάδες πολίτες διαμαρτυρήθηκαν κατά των μέτρων για τον κορωνοϊό

ΚΑΙ το Λονδίνο αντιδρά! Χιλιάδες πολίτες διαμαρτυρήθηκαν κατά των μέτρων για τον κορωνοϊό

Την ώρα που και στην υπόλοιπη Ευρώπη πληθαίνουν οι διαμαρτυρίες κατά του κορωνοϊού και της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας,

πάνω από δέκα χιλιάδες αρνητές του ιού μαζεύτηκαν στην πλατεία Τραφάλγκαρ του Λονδίνου παρά τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν στην πρωτεύουσα της Βρετανίας.

Η διαδήλωση – υπό το όνομα «Unite for Freedom» («Ενωθείτε για την Ελευθερία») – άρχισε στις 12 το μεσημέρι (τοπική ώρα) και ζητά να «μπει ένα τέλος στα κυβερνητικά ψέματα» και να επανέλθουν όλες οι ελευθερίες.


Η εμβληματική πλατεία Τραφάλγκαρ γέμισε με αντιεμβολιαστές και αρνητές του κορωνοϊού – φυσικά κανείς τους δεν φοράει μάσκα.

Ακολούθησε πορεία προς τη Ντάουνινγκ Στριτ και προς το Κοινοβούλιο, υπό το βλέμμα ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.


«Ο Μπιλ Γκέιτς πίσω από τον κορωνοϊό»

Κεντρικός ομιλητής στη συγκέντρωση ήταν ο Ντέιβιντ Άικ (David Icke), πάλαι πότε συμπαρουσιαστής στην αθλητική τηλεοπτική εκπομπή Grandstand.Στο πλευρό του βρέθηκε και ο Πιρς Κόρμπιν, αδερφός του πρώην ηγέτη του Εργατικού Κόμματος.

Οι διαδηλωτές κράτησαν πλακάτ με αντικυβερνητικά συνθήματα: χαρακτηρίζουν την κυβέρνηση «τρομοκράτες που έχουν ανοίξει πόλεμο με τον λαό» και παρομοιάζουν τους περιορισμούς για τον κορωνοϊό με βασανιστήρια.

Ένα από τα επιχειρήματα των διαμαρτυρόμενων είναι ότι ο κορωνοϊός είναι ένα ψέμα που διαδόθηκε ως μέρος ενός μυστικού παγκόσμιου σχεδίου του Μπιλ Γκέιτς!

(in.gr – φωτο:screenshot)