Menu
  • Αρχική
  • Άρθρα
  • ATZENTA 2030
  • Ήταν να μην γίνει η αρχή: «Απαρνηθείτε το κρέας για να σωθεί η ανθρωπότητα», η νέα οδηγία για την Ατζέντα 2030 – Ο Λιακόπουλος όμως είχε προειδοποιήσει (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήταν να μην γίνει η αρχή: «Απαρνηθείτε το κρέας για να σωθεί η ανθρωπότητα», η νέα οδηγία για την Ατζέντα 2030 – Ο Λιακόπουλος όμως είχε προειδοποιήσει (ΒΙΝΤΕΟ)

Το el.gr σας επαναφέρει στην μνήμη τους πραγματικούς στόχους της Νέας Τάξης μέσα από το χρησιμοποιούμενου κίνημα των βίγκαν αλλά και των οικολόγων.

του Άρη Δημόπουλου

Η Ατζέντα 2030 βρίσκεται στα…καλύτερά της, παρά τα δύο μεγάλα εμπόδια επί της Γης που ονομάζονται Ντόναλντ Τραμπ και Βλαντιμίρ Πούτιν.

Απόδειξη αποτελεί η προώθηση όλων των «οικολογικών» μέτρων που έχουν σαν στόχο (αρχικά) τον απόλυτο έλεγχο όλων των τροφών του πλανήτη.

Δεν πέρασαν μερικές μέρες πριν το el.gr και ο Δημοσθένης Λιακόπουλος δικαιωθούν και πάλι στο θέμα των «κρεατόμαζων».

Θυμηθείτε:

Φταίει ο Λιακόπουλος που τα λέει; Η «μεγάλη μέρα» για την Νέα Τάξη έφτασε (ΒΙΝΤΕΟ)

Πικρή δικαίωση: Το συνθετικό κρέας «τελειώνει» την κτηνοτροφία – Έρχεται παγκόσμιος έλεγχος τροφών (ΒΙΝΤΕΟ)

Έτσι λοιπόν με τις κρεατόμαζες ήδη να προωθούνται στις αγορές της Δύσης αλλά και στην νοοτροπία (κρατήστε την λέξη) των Δυτικών, η οδηγία που κατέφθασε από τα όργανα της Νέας Τάξης κάνει λόγο για….σταματημό της κατανάλωσης κρέατος.

Δεν πρόκειται σαφώς για κάποια ελεγχόμενη ΜΚΟ ή κάποιο μεγάλο ακτιβιστικό κίνημα, αλλά για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το οποίο και διέδωσε τις «νέες προτεραιότητες» για το ανθρώπινο γένος:

«Είναι αδύνατο να ικανοποιηθεί αυτή η ζήτηση (για κρέας)» προειδοποίησε ο εκτελεστικός διευθυντής του WEF Ντόμινικ Γουορέι σε ένα δελτίο τύπου.

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι «η καινοτομία στα προϊόντα, η βελτίωση της παραγωγής βόειου, χοιρινού κρέατος και του κρέατος των πουλερικών και οι προσπάθειες εκ μέρους των καταναλωτών να τροποποιήσουν τη διατροφή τους θα μπορούσαν να συμβάλουν στη βελτίωση της υγείας παγκοσμίως, ακόμα κι αν δεν απαρνηθούμε εντελώς την κατανάλωση κρέατος.

Ο δε γενικός διευθυντής του Παγκόσμιου Ταμείου για τη Φύση (WWF) Μάρκο Λαμπερτίνι, συμπληρώνοντας μία «πράσινη έρευνα» που παρουσιάστηκε στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ για την υπερθέρμανση και τις τροφές, σημείωσε τα εξής:

Οι αποδείξεις είναι ξεκάθαρες, το διατροφικό σύστημά μας πρέπει να μεταμορφωθεί για το καλό του πλανήτη και το μέλλον της ανθρωπότητας. Είμαστε η τελευταία γενιά που μπορεί να κάνει κάτι προτού το σύστημα καταρρεύσει»

Οι….έγκριτοι επιστήμονες που δίνουν το παρόν στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ υποστηρίζουν ότι οι διατροφικές ανάγκες των 10 δισεκατομμυρίων ανθρώπων θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν με….βιώσιμο τρόπο (Ατζέντα 2030) μέσω ενός συνδυασμού πρωτοποριακών πηγών πρωτεϊνών, βελτιωμένων συστημάτων παραγωγής και αλλαγής της συμπεριφοράς των καταναλωτών.

Οι ίδιοι εκτιμούν ότι η παραγωγή βοείου κρέατος είναι υπεύθυνη για περίπου το ένα τέταρτο όλων των εκπομπών αερίων θερμοκηπίου που σχετίζονται με τα τρόφιμα!!!

Άρα λοιπόν; Σταματήστε να τρώτε κρέατα προκειμένου να…σώσετε τον πλανήτη!

Αυτός είναι ο νέος τρόπος σκέψης που ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ πλέον η Νέα Τάξη στον δρόμο για τον απόλυτο έλεγχο όλων των τροφών και των γραμμών παραγωγής:

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...