Η τρύπα του όζοντος συρρικνώθηκε: Οι πράσινοι φόροι θα μειωθούν; (Βίντεο)

Ήδη από την δεκαετία του 80’ οι επιστήμονες προειδοποιούσαν για την τρύπα του όζοντος η οποία υποτίθεται ότι μεγάλωνε εξαιτίας της ανθρώπινης δραστηριότητας (καυσαέρια από εργοστάσια, ρυπογόνα αυτοκίνητα κλπ).

Του Γιώργου Φαρμάκη

Όλοι οι άνθρωποι πληρώνουν πράσινους φόρους για να μειωθεί ο κίνδυνος της κλιματικής αλλαγής, ενώ σε χώρες που επικρατεί ο Σοσιαλισμός οι βαριές βιομηχανίες κλείνουν για το καλό του περιβάλλοντος και οι άνθρωποι μένουν άνεργοι. Αυτό το είδαμε να συμβαίνει στις ΗΠΑ επί Ομπάμα.

Μια νέα είδηση ήρθε όμως, η οποία αλλάζει τα πάντα: Σύμφωνα με επιστημονικές μετρήσεις, η τρύπα του όζοντος το 2019 είχε την μικρότερη έκτασή της από τότε που οι επιστήμονες άρχισαν την παρακολούθησή της.

Η ίδια η ΝΑΣΑ δικαιολόγησε το γεγονός λέγοντας ότι η μείωση της τρύπας του όζοντος οφείλεται στις υψηλότερες στρατοσφαιρικές θερμοκρασίες.

Σχόλιο: Μόλις παραδέχτηκαν ότι η τρύπα του όζοντος μειώνεται και αυξάνεται, άσχετα από το τι κάνουν οι άνθρωποι.

Εμείς σαν απλοί άνθρωποι που δεν είμαστε επιστήμονες αναρωτιόμαστε:

Αφού η τρύπα του όζοντος μειώθηκε χωρίς την πλήρη αποβιομηχανοποίηση του πλανήτη και χωρίς την πλήρη απόσυρση των ρυπογόνων οχημάτων, οι πράσινοι φόροι θα μειωθούν;Η εκστρατεία για την αντικατάσταση των οχημάτων μας με ηλεκτρικά και το κλείσιμο των βιομηχανιών θα σταματήσει;

Το el θα συνεχίσει να ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις. Μείνετε συντονισμένοι!

Πηγή εικόνας: pexels

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...