• Αρχική
  • Άρθρα
  • Η προειδοποίηση στην Ελλάδα που κανείς δεν πρόσεξε (ΒΙΝΤΕΟ)

Η προειδοποίηση στην Ελλάδα που κανείς δεν πρόσεξε (ΒΙΝΤΕΟ)

Γράφτηκε στους τοίχους αλλά όλοι το προσπέρασαν...

Καταστροφές, σπασμένα μάρμαρα, συνθήματα όπου υπήρχε ελεύθερη επιφάνεια.

Αυτή είναι η εικόνα που αντίκρυσαν πολίτες και δημοσιογράφοι το πρωί της Παρασκευής λίγες ώρες μετά τα επεισόδια που πραγματοποίησαν εκατοντάδες φιλοπαγκοσμιοποιητές κουκουλοφόροι και αριστεριστές με κόκκινα «λάβαρα» στα χέρια.

Γιατί τους λέμε φιλοπαγκοσμιοποιητές;

Εδώ είναι η είδηση!

Οι κουκουλοφόροι έδειξαν να είναι σε πλήρη ταύτιση με τους ANTIFA και τους συμμορίτες στις ΗΠΑ, όπου στο Seattle κατάφεραν ακόμα και να διώξουν αστυνομικούς από αστυνομικά τμήματα, καταλαμβάνοντας ελεύθερο αμερικανικό έδαφος.

Οι εν λόγω κουκουλοφόροι τάσσονται κατά του άντι-παγκοσμιοποιητή Τραμπ και, άρα εκ των πραγμάτων, υπέρ των διεθνιστών του Ομπάμα και της Χίλαρι Κλίντον, η οποία εδώ και καιρό έχει εκθειάσει τις συμμορίες των δρόμων, καλώντας νεαρούς να ενταχθούν εκεί.

Το σύνθημα που δεσπόζει στο πεδίο δράσης των εδώ φιλοπαγκοσμιοποιητών λοιπόν είναι το «Από Το Seattle μέχρι την Αθήνα, φωτιά σε κάθε τμήμα» αλλά και το «στους δρόμους φάτε τους πλούσιους».

Φυσικά δεν εννοούν τους μεγάλο-καρχαρίες, όπως ο Τζορτζ Σόρος ή ο Bill Gates, αλλά τους έχοντες περιουσία και ελεύθερη δουλειά που δεν εξαρτώνται από κρατικά επιδόματα.

Ένας «παγκόσμιος» στρατός λοιπόν, ο οποίος, όπως γράφουν οι τοίχοι γύρω από το Σύνταγμα, έχει «την οργή» και «μίσος ταξικό», φώναξε χθες «παρών», προειδοποιώντας την Ελλάδα να μην επιχειρήσει πολιτική αλλαγή, αντίστοιχη του Τραμπ, η οποία θα απομακρύνει την Ελλάδα από την παγκοσμιοποίηση, τουτέστιν την διεθνιστική Αριστερά του Ο.Η.Ε. Μέχρι στιγμής, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στους δύο δρόμους.

Δείτε τα συνθήματα: