• Αρχική
  • Άρθρα
  • Η Νέα Τάξη συνάντησε «απρόσμενα εμπόδια»- Γιαυτό επιστράτευσε έναν από τους καλύτερους υπηρέτες της, με «παγκόσμιο κύρος» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Νέα Τάξη συνάντησε «απρόσμενα εμπόδια»- Γιαυτό επιστράτευσε έναν από τους καλύτερους υπηρέτες της, με «παγκόσμιο κύρος» (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι παγκοσμιοποιητές δεν έχουν καταφέρει ακόμη να επιβάλλουν σε όλους τη νοοτροπία τους και να περάσουν την προπαγάνδα τους.
Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου


Κάτι που ενοχλεί πολύ τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, είναι το λεγόμενο «αντιεμβολιαστικό κίνημα» για το οποίο πολύς λόγος γίνεται το τελευταίο διάστημα παγκόσμια.

Οι άνθρωποι που για τους δικούς τους λόγους δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν αποτελούν «κόκκινο πανί» για τους παγκοσμιοποιητές που δεν ανέχονται κανείς και τίποτε να αντιδρά απέναντί τους και να μην ακολουθεί απλά σαν πρόβατο σε ό,τι αυτοί λένε.

Πρόσφατα, το Facebook πήρε ειδικό «τελεσίγραφο», να φιμώσει τέτοιες ομάδες που δρουν ανεξέλεγκτα στο Facebook. Για αυτό σας είχαμε ενημερώσει με εκτενές άρθρο (Διαβάστε ΕΔΩ).

Η Guardian είχε γράψει:

«To Facebook πρέπει να θεωρήσει προτεραιότητα τις απειλές κατά της ανθρώπινης υγείας, όταν υπάρχει διαμοιρασμός ψευδών ειδήσεων. Σε αυτή την περίπτωση δεν γίνεται μόνο ζημιά σε προσωπικό επίπεδο αλλά βλάπτεται ολόκληρη η κοινωνία».

«Εάν δεν κλείσουν τις αντιεμβολιαστικές ομάδες, τότε θα ήθελα να δω μια ρυθμιστική Αρχή του Facebook που θα αφαιρεί ψευδείς πληροφορίες που μπορεί να βλάψουν τα παιδιά» τόνισε χαρακτηριστικά η ίδια.Πιέσεις στο Facebook

Η διαχειρίστρια της ομάδας «Vitamin C & Orthomolecular Medicine for Optimal Health» ισχυρίζεται μεν στη σελίδα ότι η «ομάδα πρέπει να παραμείνει ουδέτερη στο ζήτημα των εμβολίων», ωστόσο αναφέρει ότι «η βιταμίνη C μπορεί να καταπολεμήσει τις ασθένειες για τις οποίες έχουν δημιουργηθεί τα εμβόλια».

Την ίδια ώρα, οι χρήστες επικαλούνται τακτικά ψευδή επιστημονικά στοιχεία στις συζητήσεις τους. Τον Ιανουάριο, μια γυναίκα έγραψε πως ζει κοντά στην περιοχή όπου έχει ξεσπάσει μεγάλη επιδημία ιλαράς και ρώτησε τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας τι πρέπει να κάνει για να προστατέψει τα παιδιά της.

Χιλιάδες κρούσματα ιλαράς και στην Ελλάδα

Τον περασμένο Ιούλιο, το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) ξεκίνησε ενημερωτική καμπάνια για την ιλαρά, με κεντρικό σύνθημα «εμβολιαζόμαστε και προστατευόμαστε».

Όπως αναφέρει το ΚΕΕΛΠΝΟ στην ιστοσελίδα του, από τις 1/5/2017 και μέχρι τις 13/12/2018 στην Ελλάδα έχουν καταγραφεί 3.258 κρούσματα ιλαράς.

Στην πλειονότητά τους πρόκειται για άτομα Ελληνικής υπηκοότητας (κυρίως μικρά παιδιά από κοινότητες Ρομά και άτομα από το γενικό πληθυσμό κυρίως στην ηλικιακή ομάδα 25-44 ετών) που δεν έχουν ανοσία στην ιλαρά, μεταξύ των οποίων και επαγγελματίες υγείας που ήταν ανεμβολίαστοι ή ατελώς εμβολιασμένοι.

Τους τελευταίους μήνες διακινούνται στη χώρα μας μέσω κοινωνικών δικτύων και διάφοροι μύθοι για τα αντιγριπικά εμβόλια, κάνοντας αρκετούς πολίτες να διστάζουν να εμβολιαστούν για να προστατευθούν.

Αφού είδαν και απόειδαν παρά τα όσα προπαγανδίζουν με κάθε τρόπο οι παγκοσμιοποιητές, αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν ένα από τα «δυνατά» τους χαρτιά. Τον Μπιλ Γκέιτς της Microsoft.

Έτσι όπως διαβάζουμε στο Economistas:

Η νόσος της ιλαράς έχει επιστρέψει και προσβάλλει πλέον και πλούσιες χώρες του κόσμου, θέλοντας να μας υπενθυμίσει πως ο χειρότερος εχθρός του ανθρώπου είναι ο ίδιος του ο εαυτός.

Στις ΗΠΑ, όπου η ασθένεια είχε εξαλειφθεί σχεδόν τελείως από τις αρχές του 2000, καταγράφει μέσα στο 2019 ήδη 159 περιστατικά ιλαράς. Στην Ιαπωνία ήδη 167 άτιμα έχουν διαγνωστεί με ιλαρά στους πρώτους μήνες του νέου έτους, που αποτελεί ήδη ιστορικό υψηλό της τελευταίας δεκαετίας.

Αξιωματούχοι της υγείας σε όλο τον κόσμο προειδοποιούν εδώ και μήνες πως αυτές είναι οι επιπτώσεις, εξαιτίας εκείνων που επιλέγουν να μην εμβολιάσουν τα παιδιά τους.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δήλωσε πως η «διστακτικότητα για εμβόλια» είναι μια από τις μεγαλύτερες απειλές για την παγκόσμια υγεία.

Πολλοί παιδίατροι στις ΗΠΑ έχουν εκφράσει επίσης τις ανησυχίες τους πως η χαλαρή νομοθεσία σε πολλές Πολιτείες, δημιουργεί κατάλληλο έδαφος για να αναπτυχθούν επικίνδυνες ιώσεις που μπορούν να μολύνουν τον πληθυσμό, όπως η ιλαρά.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Θυμηθείτε τι σας είχαμε γράψει (ΕΔΩ)

Ο ιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκειτς, θέλησε να προσθέσει και την δική του φωνή σε εκείνους που προειδοποιούν τους γονείς που δηλώνουν αντι-εμβολιαστές.

«Προκαλεί κατάπληξη πως στις πιο πλούσιες χώρες έχει χαθεί πλήρως η σύνεση να προστατευτούν τα παιδιά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπιλ Γκέτις και συμπλήρωσε πως «Αυτό δυστυχώς μεταφράζεται σε θανάτους από ιλαρά ή κοκκίτη».

Πριν την ανακάλυψη του εμβολίου κατά της ιλαράς το 1963, η ασθένεια θεωρούνταν από τις πιο συνηθισμένες και επικίνδυνες παιδικές ασθένειες. Οι θανατηφόρες επιπλοκές της ιλαράς επηρέαζαν τουλάχιστον έναν στους χίλιους ασθενείς ιλαράς, με περισσότερα από 400 άτομα να πεθαίνουν από την ιλαρά κάθε χρόνο στις ΗΠΑ, και την τελευταία θανατηφόρα περίπτωση στη χώρα να είναι το 2015.

Δυστυχώς όμως, τα τελευταία χρόνια, ολοένα και αυξάνεται ο αριθμός εκείνων που αμφισβητούν την πραγματική επιστήμη και βασίζονται σε θεωρίες συνωμοσίας και αντι-επιστημονικές μεθόδους. Η ανάπτυξη του διαδικτύου, αντί να προσφέρει τόνους γνώσης στους χρήστες, δείχνει να φέρνει και τα αντίθετα αποτελέσματα με επικίνδυνες επιπτώσεις. Πολλοί δείχνουν πως βασίζονται σε ψευδο-επιστημονικό περιεχόμενο που κυκλοφορεί, και θεωρούν πως τα εμβόλια είναι επικίνδυνα.

Ο ιδρυτής της Microsoft χαρακτηριστικά δήλωσε πως «Τα εμβόλια έχουν σώσει περισσότερες ζωές από οποιοδήποτε άλλο ανθρώπινο εργαλείο», με τους ειδικούς υγείας σε όλο τον κόσμο να τονίζουν την σημασία τους.

Ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, σε πρόσφατη δήλωση του τόνισε πως «Κινδυνεύουμε να χάσουμε δεκαετίες προόδου για την προστασία των παιδιών και κοινοτήτων απέναντι σε τέτοιες καταστροφικές, αλλά αντιμετωπίσιμες ασθένειες».

Πολλές από τις περιπτώσεις ιλαράς στις ΗΠΑ φέτος έχουν εμφανιστεί στις Βορειοδυτικές περιοχές του Ειρηνικού, όπου τουλάχιστον 57 μη εμβολιασμένα άτομα έχουν προσβληθεί από ιλαρά.

Στην εποχή της πληροφορίας και της τεχνολογίας, οι άνθρωποι γίνονται όλο και πιο απρόσεκτοι γιατί δεν αντιλαμβάνονται πόσο κακό μπορεί να προκαλέσουν. Την ίδια στιγμή που ο ανθρώπινος πολιτισμός σχεδιάζει να αποικήσει τον Άρη, ασθένειες που τελείωναν κάποτε με ένα εμβόλιο, θέτουν σε κίνδυνο την υγεία όλων, γιατί στον 21ο αιώνα υπάρχουν ακόμα εκείνοι που πιστεύουν πως η γη είναι στρογγυλή και τα εμβόλια σκοτώνουν. Αυτό είναι ίσως το πιο τρομακτικό.

Economistas

Όπως έχουμε ξαναγράψει, κάποια εμβόλια σίγουρα είναι αναγκαία, ωστόσο η μαζική αποδοχή όλων των εμβολίων που προωθούνται, άνευ σκέψης και έρευνας για τις τυχόν παρενέργειές τους, σίγουρα δεν είναι λογική.

Όπως και τα χημικά φάρμακα, δεν τα απορρίπτουμε όλα εξ αρχής, βάζοντάς τα «στο ίδιο τσουβάλι» αλλά ούτε ακολουθάμε σαν τα πρόβατα στις προσταγές της νέας τάξης. Για όλα πρέπει να υπάρχει κριτική σκέψη και κατόπιν ο καθένας να βγάζει τα συμπεράσματά του και να παίρνει τις αποφάσεις του.

Αυτό συμπεριλαμβάνει και το θέμα του εμβολιασμού.

Το να θέλουν να μας εξαναγκάσουν σε αυτόν, όχι με την πειθώ αλλά με νόμο που στην ουσία θα στερεί την ελευθερία μας, δημιουργεί πολλές σκέψεις με πολλές σκοτεινές προεκτάσεις, όσων αφορά τους πραγματικούς σκοπούς εκείνων που το θέλουν.

Μάλιστα, η Ιλαρά και οι άλλες ασθένειες που ξαφνικά εδώ και μερικά χρόνια έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους και όπως μας λένε θεριεύουν, εντελώς συμπτωματικά άρχισαν να «εκτοξεύονται» από το 2015, όπου ξεκίνησε η μαζική εισβολή «προσφύγων» στην Ευρώπη και φυσικά και στη χώρα μας.

Όσο για τον Μπιλ Γκέιτς και αυτά που έγραψε, να του θυμίσουμε τι είχε πει παλαιότερα και ο νοών νοείτω:

(φώτο: Pexels)