Η νέα μόδα που θέλει τις γυναίκες να….ποζάρουν αξύριστες προκαλεί σάλο στα social media

Η νέα...τάση που βάζει και πάλι στο στόχαστρο το γυναικείο φύλο.

Γυναίκες από όλο τον κόσμο έχουν επίσης δηλώσει την συμπαράστασή τους στην πρωτοβουλία και έχουν μοιραστεί φωτογραφίες με τριχωτά μέρη του σώματός τους, όπως τα πόδια και οι μασχάλες.

Μία νέα τάση η οποία θέλει τις γυναίκες να αφήνουν αξύριστα μέρη του σώματός τους προκαλεί αυτές τις μέρες σάλο στα social media.

Η εκστρατεία ξεκίνησε από την 21χρονη φοιτήτρια Λάουρα Τζάκσον, η οποία τη χρησιμοποιεί για να συγκεντρώσει χρήματα για ένα πρόγραμμα σωματικής αγωγής.

Όταν άρχισα να μεγαλώνω τις τρίχες του σώματός μου, η μητέρα μου με ρώτησε:

«Είσαι απλώς τεμπέλης ή προσπαθείς να αποδείξεις κάτι;» Η Τζάκσον έγραψε τότε στο Instagram:

«Γιατί πρέπει να μας χαρακτηρίζουν τεμπέληδες αν δεν θέλουμε να ξυρίσουμε το σώμα μας;».

Η σελίδα στο Facebook «Janu_hairy» προσθέτει λίγο περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις φιλοσοφικές βάσεις της φιλανθρωπικής προσπάθειας: «Η κοινωνία φαίνεται να συμπεριφέρεται σαν να τα φυσικά μαλλιά που αναπτύσσονται στο σώμα μας είναι αηδιαστικά. Είμαστε τόσο συνηθισμένοι στην αφαίρεση των τριχών του σώματός μας, έτσι ώστε να έχουμε απολέσει την επαφή με τον αυθεντικό μας εαυτό», επισημαίνει.

Σύμφωνα με το RT, οι συμμετέχοντες στην πρωτοβουλία είχαν δικαίωμα για ένα τελευταίο ξύρισμα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και πλέον σχεδιάζουν να μη χρησιμοποιήσουν το κερί και τα ξυραφάκια μέχρι τον Φεβρουάριο.

Δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι το κίνημα έχει προκαλέσει έντονες συζητήσεις στο Twitter με πολλούς ανθρώπους να….επικροτούν τους συμμετέχοντες στην πρωτοβουλία.

​Ενώ άλλοι εξέφρασαν την έντονη αντίθεση τους στην εκστρατεία.

Καθώς η «συζήτηση» έλαβε χώρα στα κοινωνικά μέσα, δεν πέρασε πολύς καιρός πριν πάρει φωτιά. Κάθε σχολιαστής που εναντιωνόταν στην καμπάνια βομβαρδίστηκε από άτομα που υποστήριζαν την κίνηση.

(Sputniknews)

φωτο:pexels

  • 52
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...