“Η κορυφή της ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗΣ”! Καρδιολόγος μιλάει για τα mRNA εμβόλια, vid

Το ΕΛ παραθέτει αυτούσιες τις επιστημονικές απόψεις του.

Την προσοχή προς εκατομμύρια πολίτες, αλλά ιδίως προς τους “ειδήμονες” επί των κορωνοεμβολίων εφιστά ο καρδιολόγος και διευθυντής του εργαστηρίου υπερηχοκαρδιογραφίας στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο της Βιέννης, Dr. Thomas Binder.

Χαρακτηρίζει την “κορυφή της παραφροσύνης” την χορήγηση επείγουσας άδειας κυκλοφορίας και χρήσης των κορωνοεμβολίων τεχνολογίας mRNA.

Πιο συγκεκριμένα:

«Οι σειριακές πειραματικές των mRNA και DNA είναι ΑΧΡΕΙΑΣΤΕΣ, ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ. Ελικρινά, δεν ήταν αυτή ακριβώς η ιδέα της έκχυσης του κατασκευαστικού σχεδίου για την παραγωγή μίας πρωτεϊνης ξένης προς το σώμα, χωρίς να έχουμε κανέναν έλεγχο πάνω στην κατασκευή εντελώς ΠΑΛΑΒΗ;;;

Δεν υπάρχει κανένας έλεγχος πάνω στο ποιά κύτταρα θα την παράξουν και σε ποιά ποσότητα! Τα κύτταρα που αναγκάστηκαν να παράξουν την ξένη πρωτεϊνη στην επιφάνεια, θα δεχθούν επίθεση από το ανοσοποιητικό σύστημα, κάτι που προκαλεί τους θανάτους τους και συνεπώς φλεγμονή. Ίσως και καταστροφή τμημάτων ή και ολόκληρη καταστροφή του οργάνου στο οποίο ανήκουν»:

scr

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί