Η κομμουνιστική απάτη της φορολογικής κλίμακας (ΒΙΝΤΕΟ)

Η γνωστή στους περισσότερους «φορολογία κλίμακας», δεν αποτελεί τίποτα άλλο παρά άλλη μία καλά δουλεμένη κομμουνιστική απάτη.
του Άρη Δημόπουλου

Ο φόρος ο οποίος κλιμακώνεται ανάλογα με το εισόδημα που έχει κάποιος, έχει διοχετευθεί στις σημερινές κοινωνίες ως ένα «άξιο μέτρο» που λειτουργεί πάντα υπέρ των…αδύναμων.

Στην πραγματικότητα όμως ελάχιστοι μπορούν να αντιληφθούν πως λειτουργεί η φορολογία κλίμακας, με την μεγάλη μάζα να…«καλοπιάνεται» από εξαγγελίες και μέτρα κατά όσων κατέχουν τον πλούτο.

Πρόκειται για μία από τις πιο καλοστημένες απάτες που έχουν υιοθετήσει και εξελίξει τα σύγχρονα κράτη, «σκοτώνοντας» οτιδήποτε έχει να κάνει με την πραγματικά ελεύθερη οικονομία.

Επί της ουσίας, όσα περισσότερα λεφτά βγάζει κάποιος νόμιμα, τόσο μεγαλύτερο μερίδιο θα δίνει στο κράτος με τη μορφή ληστρικών φόρων!

Όπως θα δείτε παρακάτω στο πολύ διαφωτιστικό παράδειγμα των «τριών αδελφών», κάποιος που ανήκει στην λεγόμενη «μεσαία τάξη» είναι υποχρεωμένος να πληρώσει πολλά περισσότερα σε φόρους από ότι κάποιος που δουλεύει λιγότερες ώρες και άρα βγάζει λιγότερα χρήματα.

Με το υπάρχων κομμουνιστικό σύστημα, ο φόρος εισοδήματος που αναλογεί σε όσους ανήκουν στα υψηλότερα κοινωνικά στρώματα εκτοξεύεται σε δυσθεώρητα ύψη, κάνοντας απαγορευτική την παραγωγή περισσότερου πλούτου.

Σε αυτόν τον φαύλο κύκλο της «φορολογικής κλίμακας», ο πλούτος ,μεγάλο μερίδιο του οποίου παίρνει ληστρικά το κράτος, δεν «πέφτει» ποτέ στην αγορά και ως εκ τούτου δεν ωφελούνται τα κατώτερα κοινωνικά στρώματα.

Τα μαθηματικά είναι απλά, όσο απλή και ολοφάνερη είναι η πλύση εγκεφάλου που συνεχίζουν να δέχονται οι μάζες των ανθρώπων για την «φορολόγηση του πλούτου».

Όσοι λοιπόν κάνουν λόγο για ένα «δίκαιο» φορολογικό και οικονομικό σύστημα, καλύτερα να το ξανασκεφτούν:

  • 61
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...