Η εντολή Πούτιν για το 2030 που δεν θέλουν ούτε να ακούν οι διεθνιστές, vid

Σε αυτό το θέμα προωθείται μία εκ διαμέτρου ΑΝΤΙΘΕΤΗ νοοτροπία στις λεγόμενες δυτικές χώρες.

Ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, δεν μίλησε νωρίτερα σήμερα μόνο για θέμα γεωστρατηγικής φύσεως, αλλά έδωσε και τις κατευθυντήριες οδηγίες του σε ένα από τα κρισιμότερα, για την επιβίωση της Ρωσίας, θέματα: το δημογραφικό.

Ο ίδιος ζήτησε να αυξηθεί ο πληθυσμός της Ρωσίας τα αμέσως επόμενα χρόνια, ανακοινώνοντας μία σειρά από γενναιόδωρες παροχές και φοροελαφρύνσεις στις οικογένειες που έχουν πολλά παιδιά.

Μάλιστα ως ορόσημο έχει επιλεγεί -ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ- το έτος 2030!!

Οι ανησυχίες περί του δημογραφικού μαστίζουν τις ρωσικές αρχές εδώ και πολλά χρόνια.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Πούτιν ενθάρρυνε τις ρωσικές οικογένειες να γεννήσουν τουλάχιστον δύο παιδιά για χάρη της εθνικής επιβίωσης του έθνους και τρία ή περισσότερα για να αναπτυχθεί και να ευδοκιμήσει το ρωσικό κράτος.

Μάλιστα σήμερα, αναφερόμενος σε όσους κάνουν πολλά παιδιά, δήλωσε ξανά:

«Στη Ρωσία αυτή τη στιγμή υπάρχουν περισσότερες από 2 εκατομμύρια οικογένειες που έχουν από 3 παιδιά και πάνω. Αυτές οι οικογένειες είναι οπωσδήποτε η περηφάνεια μας».

Ο «Τσαρ Βλαντ» απευθυνόμενος στην πολιτική ελίτ της Ρωσίας, ανακοίνωσε ότι πάνω από 75 δισεκατομμύρια ρούβλια θα διατεθούν σε επαρχίες με ποσοστά γεννήσεων κάτω του μέσου όρου έως το 2030 και πρότεινε την παράταση των προγραμμάτων προνομιακών στεγαστικών δανείων και κεφαλαίων μητρότητας έως το 2030.

«Χρειάζεται συνεχής δουλειά με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των οικογενειών με παιδιά και αύξηση του ποσοστού γεννήσεων», είπε ο Πούτιν, ανακοινώνοντας την έναρξη ενός νέου εθνικού έργου που ονομάζεται «Οικογένεια».

Το νέο πακέτο μέτρων για το δημογραφικό στοχεύει στην αύξηση του προσδόκιμου ζωής – έως το 2030. Σύμφωνα με τον Πούτιν, «έως το 2030, θα πρέπει να παρέχονται σε όλους τους πολίτες που το χρειάζονται υπηρεσίες μακροχρόνιας φροντίδας».

απεμπε-EPA photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί