• Αρχική
  • Άρθρα
  • Η ΧΟΥΝΤΑ διαλύει την Ευρωπαϊκή Ένωση!!! ΡΟΥΚΕΤΕΣ δημοσιογράφου! ΕΙΔIΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, vid

Η ΧΟΥΝΤΑ διαλύει την Ευρωπαϊκή Ένωση!!! ΡΟΥΚΕΤΕΣ δημοσιογράφου! ΕΙΔIΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, vid

Όλα δείχνουν να προχωρούν βάσει σχεδίου! Οι περισσότεροι πολίτες αδυνατούν να σκεφτούν την πιθανότητα να συμβαίνει κάτι ΜΕΓΑΛΟ και ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ...

Ο Patrick Christys είναι ένας βραβευμένος ανεξάρτητος δημοσιογράφος, ραδιοτηλεοπτικός φορέας και πολιτικός σχολιαστής με τεράστια εμπειρία σε έντυπα, διαδικτυακά, ραδιόφωνα και τηλεόραση.

Εμφανίζεται τακτικά στο Sky News, στο BBC και στο TalkRADIO!

Δεδομένου ότι τώρα με τον COVID και τα μέτρα που λαμβάνονται η Ευρωπαϊκή Ένωση οδηγείται σε πολιτική διάλυση, δήλωσε, μεταξύ άλλων, κάνοντας ειδική αναφορά στην Ελλάδα, της οποίας οι πολιτικοί χαρακτηρίζονται, εκ των πραγμάτων, από τους πιο αυταρχικούς:

«Η μάσκα της Ευρωπαϊκής Ένωσης γλίστρησε εντελώς για να αποκαλύψει το αγριεμένο πρόσωπο μιας δευτεροκλασάτης δικτατορίας που έχει πρόθεση να αφαιρέσει την αυτονομία του σώματος και τις ατομικές ελευθερίες.

Η μη-εκλεγμένη πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η Ursula von der Leyen πέρασε απ’ την πρόταση πως οι  εμβολιασμοί θα έπρεπε να ενθαρρυνθούν, ώστε να γίνουν πράξη!

Αυτή είναι η γυναίκα που ως Υπουργός Άμυνας της Γερμανίας ανάγκασε τα στρατεύματά της να εκπαιδευτούν με σκουπόξυλα για να κρύψει το γεγονός ότι δεν έχουν στην πραγματικότητα αρκετά όπλα…

Πιστεύω πως είναι σημαντικό να εκθέσουμε το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή σ’ ολόκληρη την ήπειρο!

Η Γερμανία αποβάλλει τους ανεμβολίαστους απ’ τον δημόσιο βίο και επιβάλλει υποχρεωτικά εμβόλια απ’ τον Φεβρουάριο παρά το ότι πάνω απ’ το 80% του ενήλικου πληθυσμού της έχει ήδη εμβολιαστεί.

Στην Αυστρία τα εμβόλια είναι υποχρεωτικά απ’ τον Φεβρουάριο.

Στην Ελλάδα, κατά ειρωνεία της τύχης, την γενέτειρα της δημοκρατίας, οι νομοθέτες ενέκριναν τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς του covid-19 για τα άτομα άνω των 60 ετών!!!! Κι αν δεν εμβολιαστούν μέχρι τις 16 Ιανουαρίου, κινδυνεύουν να λάβουν πρόστιμο 100 ευρώ το μήνα μέχρι να το κάνουν…

Η Γαλλία σκληραίνει τις προϋποθέσεις εισόδου (στην χώρα).

Το Βέλγιο έχει κλείσει τα νυχτερινά κέντρα κι απαιτεί απ’ τον κόσμο να εργάζεται απ’ το σπίτι.

Η Τσεχία κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για 30 μέρες την Παρασκευή.

Η Σλοβακία κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης 90 ημερών

Στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης λέει πως μια απ’ τις κυριότερες αποστολές της είναι να προστατεύει τους πολίτες και τις ελευθερίες τους….

Μου φαίνεται πως αυτή τη στιγμή η κυριότερη αποστολή της είναι ο έλεγχος….

Έλεγχος πάνω στο τι βάζουν οι πολίτες της μέσα στα σώματά τους, έλεγχος των καθημερινών τους ζωών, έλεγχος των κινήσεών τους, έλεγχος της καθημερινότητάς τους, όλα στο όνομα της καταστολής ενός ιού».

Tο el.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο κάτω από  το άρθρο, μόνο από όσους και όσες έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία DISQUS. Ο καθένας και η κάθε μία έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αυτό όμως  δεν σημαίνει ότι το el.gr υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Επίσης ξεκάθαρα θα διαγράφουμε  συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια αμέσως μόλις τα εντοπίσουμε  ή αμέσως μόλις μας καταγγελθούν. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το el.gr δεν φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη, αφού στο διαδίκτυο ανωνυμία δεν υπάρχει.