• Αρχική
  • Άρθρα
  • Η αλήθεια πρέπει να διαδοθεί: Έτσι δίνουν τα επιδόματα – Τρέχουν σε όλη την Ελλάδα να πάρουν το κοινωνικό μέρισμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αλήθεια πρέπει να διαδοθεί: Έτσι δίνουν τα επιδόματα – Τρέχουν σε όλη την Ελλάδα να πάρουν το κοινωνικό μέρισμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Δημόσιο αρνείται να εξοφλήσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του προς στους ιδιώτες.

 

Κατά αυτόν τον τρόπο, σε συνδυασμό με την υπερφορολόγηση, η κυβέρνηση μαζεύει λεφτά για να δίνει επιδόματα και μερίσματα.

Όπως μεταδίδεται, στα 2,621 δισ. ευρώ διαμορφώθηκαν τα συνολικά ληξιπρόθεσμα χρέη του κράτους σε ιδιώτες τον Οκτώβριο εφέτος, έναντι 2,612 δισ. τον Σεπτέμβριο.

Ο στόχος για μηδενισμό των εκκρεμοτήτων μέχρι το τέλος του χρόνου έχει χαθεί οριστικά.

Το Κράτος δεν δίνει αυτά που χρωστάει, αντίθετα κατάσχει για μικροχρέη σε αυτό σπίτια και ό,τι άλλο βρίσκει.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Κυβέρνησης από το υπουργείο Οικονομικών, τον Οκτώβριο οι οφειλές των υπουργείων και των άλλων κρατικών φορέων αυξήθηκαν κατά 81 εκατ. ευρώ έναντι του Σεπτεμβρίου.

Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του δημοσίου είναι οι υφιστάμενες υποχρεώσεις προς τρίτους που δεν εξοφλήθηκαν μετά την παρέλευση 90 ημερών από την ημερομηνία οφειλής.

Παρ’ αυτά η κυβέρνηση προχωρά σε κατασχέσεις όταν οι φορολογούμενοι έχουν ληξιπρόθεσμες όφειλες.

Την δραματική κατάσταση των φορολογουμένων αποτυπώνουν και τα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων όπου πάνω από τέσσερα εκατ. φορολογουμένων έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την φορολογική διοίκηση. Σε αυτούς έχουν ήδη επιβληθεί μέτρα αναγκαστικής είσπραξης, δηλαδή κατά κύριο λόγο κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών και άλλων εισοδημάτων στα χέρια τρίτων.

Όταν όμως χρωστάει το Κράτος όλα είναι εν τάξει. Πρώτα φτωχοποιούν τους πολίτες και εμτά δίνουν επιδόματα με χρήματα που χρωστάνε στους Έλληνες ιδιώτες των μεσαίων τάξεων.

Δείτε εικόνες από όλη την Ελλάδα με πολίτες να «τρέχουν» να πάρουν το «κοινωνικό μέρισμα»με λεφτά χρωστούμενα και οι όποιοι «δικαιούχοι» να εξαρτώνται από την κυβέρνηση που τα δίνει:

 

Tο el.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο κάτω από  το άρθρο, μόνο από όσους και όσες έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία DISQUS. Ο καθένας και η κάθε μία έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αυτό όμως  δεν σημαίνει ότι το el.gr υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Επίσης ξεκάθαρα θα διαγράφουμε  συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια αμέσως μόλις τα εντοπίσουμε  ή αμέσως μόλις μας καταγγελθούν. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το el.gr δεν φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη, αφού στο διαδίκτυο ανωνυμία δεν υπάρχει.