• Αρχική
  • Άρθρα
  • ATZENTA 2030
  • Η αλήθεια για την Τουρκία: «Ανοίγει» ο δρόμος στην γειτονιά μας για έναν παγκόσμιο ηγέτη – Δείτε όλοι το ΒΙΝΤΕΟ

Η αλήθεια για την Τουρκία: «Ανοίγει» ο δρόμος στην γειτονιά μας για έναν παγκόσμιο ηγέτη – Δείτε όλοι το ΒΙΝΤΕΟ

Όταν διαβάσετε τα παρακάτω γραφόμενα, ίσως σκεφτείτε «ναι» έτσι είναι...

Τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Τουρκία εγκαθιδρύεται η νοοτροπία του αριστερόστροφου διεθνισμού, ο οποίος πρεσβεύει την αφοσίωση-εξάρτηση των πολιτών από το Κράτος, το οποίο, ως αντάλλαγμα, δίνει τα βασικά ως προς το ζην και διορισμούς στο Δημόσιο.

του Κίμωνα Χαραλάμπους

Στην Ελλάδα η κυβέρνηση δίνει επιδόματα, στην Τουρκία ο Ερντογάν καθιέρωσε της κρατικές λαϊκές αγορές, οι οποίες πουλούν έως και 50% λιγότερο από τα μανάβικα και τα σούπερ-μάρκετ των ελεύθερων επαγγελματιών.

Ο «Σουλτάνος» -ή μάλλον, για να είμαστε στο σωστό κλίμα, ο Γενικός Γραμματέας του ισλαμικού κόμματος της Τουρκίας- κατηγόρησε μάλιστα ΔΗΜΟΣΙΑ τους μανάβηδες, τους ιδιοκτήτες super market και τους μπακάληδες ως…«τρομοκράτες»!!!

Στην Ελλάδα απλά, μέχρι στιγμής, έχουν πει πως έχει «τελειώσει η εποχή που λέγμαε πως είμαστε αφεντικό στο μαγαζί ή στην επιχείρησή μας».

Όπως ενδεχόμενα, γνωρίζετε, με εντολή της Προεδρίας της Δημοκρατίας οι Δήμοι στην Κωνσταντινούπολη και στην Άγκυρα απευθύνθηκαν στους αγρότες και συμφώνησαν μαζί τους να προωθούν τα προϊόντα τους σε κρατικές λαϊκές αγορές, ώστε τα περισσότερα από αυτά να είναι σε πολύ χαμηλές τιμές και ορισμένα από αυτά να τα προσφέρει το κράτος στους φτωχούς εντελώς δωρεάν!

Φθηνό ή ακόμα και δωρεάν φαγητό, με αντάλλαγμα την στήριξη της κυβέρνησης Ενρτογάν, ο οποίος πρόσφατα φιλοξένησε τον αριστερό Α.Τσίπρα στην Άγκυρα.

Πολλοί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του «Σουλτάνου». Τεράστιες ουρές Τούρκων πολιτών, που προέρχονται από τα φτωχά στρώματα, δημιουργήθηκαν στις 2 μεγαλύτερες πόλεις της χώρας.

Και ο Ερντογάν στις προεκλογικές του περιοδείες, πήρε τα μικρόφωνα για να…διαλαλήσει όλα τα προϊόντα που δίνει το κράτος δωρεάν ή σε πολύ χαμηλές τιμές στους απλούς Τούρκους πολίτες.

Δεν είναι τυχαίο, πέρα από τις όποιες συναλλαγές, που τόσο ο Α.Τσίπρας όσο και ο Ερντογάν στηρίζουν τον Μαδούρο στην Βενεζουέλα.

Υπήρξε, όμως, και προεκλογική εκδήλωση στην οποία κάποιοι από τους συγκεντρωμένους δεν φάνηκαν τόσο ενθουσιασμένοι από τις φακές ,το ρύζι και ζαρζαβατικά και ζήτησαν και προσλήψεις στο Δημόσιο.

Θα γίνει και αυτό! Αρκεί να είναι κάποιος υπάκουος! Στην κρατική εξουσία. Αργότερα σε μία παγκόσμια, μιας και μιλάμε για παγκοσμιοποίηση. Ο δρόμος για να βαδίσει ένας παγκόσμιος ηγέτης ξεκίνησε να «στρώνεται» από την γειτονιά μας.

«Έχουμε κάνει προσλήψεις σε ΔΕΚΟ, μην προβοκάρετε», απάντησε ο Ερντογάν στα πλήθη.

Ένα πιάτο φαΐ, μία πρόσληψη στο Δημόσιο και μην σας νοιάζει για τίποτα.

Ούτε για αυτά που έρχονται στην γειτονιά μας, αλλάζοντας τα σύνορα όπως τα ξέραμε.

Και ο νοών, νοείτω. Όλα φυσικά «ειρηνικά», σε συνεννόηση! Με την Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ να μην διατηρεί ενδοιασμούς σε σχέση με το τι θα δώσει.

Παρακολουθήστε προσεκτικά το παρακάτω βίντεο:

ΦΩΤΟ: pexels.com

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...