• Αρχική
  • Άρθρα
  • Γινόμαστε Αυστραλία! Άγρια επίθεση αστυνομικών σε άνδρα που δεν φόραγε μάσκα και ΔΕΝ πρόβαλε αντίσταση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Γινόμαστε Αυστραλία! Άγρια επίθεση αστυνομικών σε άνδρα που δεν φόραγε μάσκα και ΔΕΝ πρόβαλε αντίσταση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια απίστευτη εικόνα αστυνομικής αυθαιρεσίας έλαβε χώρα στην Κέρκυρα.


Συγκεκριμένα, υπερβάλλοντα ζήλο έδειξαν ποδηλάτες αστυνομικοί όταν ζήτησαν από πολίτη που δε φορούσε μάσκα σε εξωτερικό χώρο τα στοιχεία του για να του δώσουν το πρόστιμο.

Ο διαπληκτισμός οδήγησε στο να κληθούν οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι νομίζοντας ότι ο πολίτης το σκάει τον έριξαν στο οδόστρωμα ενώ ο ίδιος έλεγε ότι είναι καρδιοπαθής.

Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας στο MEGA

Διαφορετική όμως είναι η εκδοχή αυτόπτη μάρτυρα του περιστατικού που αναφέρει στο MEGA ότι ο 40χρονος ήταν συνεργάσιμος και ζητούσε ο ίδιος να πάει στο Τμήμα με τους αστυνομικού για να καταθέσει σε βάρος τους μήνυση.

«Τους φώναζε πάμε τώρα στο Τμήμα να σας κάνω μήνυση, γιατί είναι λάθος αυτό που κάνετε και την ώρα που κάνει την κίνηση να μπει στο αμάξι τον αρπάζουν τέσσερα άτομα. Τον σπρώχνουν κάτω τον πατάνε ενώ αυτός συνεργαζόταν ήθελε να πάει στο Τμήμα» περιγράφει ο αυτόπτης μάρτυρας.

«Ο άνθρωπος με το που τον τράβηξαν από το αμάξι φώναζε ”συνεργάζομαι είμαι καρδιοπαθής. Συνεργάζομαι είμαι καρδιοπαθής”», προσθέτει ο αυτόπτης μάρτυρας.

Σε βάρος του 40χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για βία κατά των αστυνομικών και απειλή ενώ του επιβλήθηκε και το πρόστιμο των 150 ευρώ για μη χρήση μάσκας.

Από την πλευρά του ο συλληφθείς κατέθεσε μήνυση σε βάρος ενός αστυνομικού για εξύβριση και απλή σωματική βλάβη με αποτέλεσμα ο ένστολος να συλληφθεί.

«Με πετάει κάτω, άρχισε να με τραβάει… ”Ρε τι κάνεις;” του λέω. ”Τι κάνεις; Ορίστε” του λέω, ”βάλε μου χειροπέδες, ότι θέλεις, μη με χτυπάς. Μη με πατάς”. Με πάταγε με το γόνατο στο λαιμό.»

Αυτά είναι τα πρώτα λόγια του άνδρα που δέχθηκε την επίθεση.

«Τους ενημέρωνα γιατί με πάταγε στο λαιμό και μου ‘κοβε την ανάσα. Λέω «εγώ έχω… κάνω άρρυθμίες. Έχω πρόβλημα, και κάνω αρρυθμίες. Μη με πατάς και μου κόβεις την ανάσα» του λέω.« Έχω πρόβλημα με τη καρδιά μου και κάνω αρρυθμίες. Μη με πατάς» του ‘λεγα! Γιατί μου έκοβε την ανάσα εκείνη την ώρα και δεν μπορούσα να ανασάνω.»

(Από Megatv – φωτο:screenshot)