Μίλησαν για γενετική τροποποίηση των ανθρώπων: «Τεχνητή δυσανεξία στο κρέας», vid

Απόλυτα σημαντικό απόσπασμα!

Ένας βιοηθικός που έχει συνδέσει το όνομά του με τη Μεγάλη Επαναφορά (Great Reset) του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ ζήτησε τα ανθρώπινα όντα να κατασκευαστούν γενετικά για να γίνουν μικρότερα σε μέγεθος και δυσανεκτικά στο κρέας στο όνομα της καταπολέμησης της «κλιματικής αλλαγής».

Κατά τη διάρκεια μιας διάλεξης στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Επιστήμης του 2016, ο Δρ. Μάθιου Λιάο, διευθυντής του Κέντρου Βιοηθικής του Κολλεγίου Παγκόσμιας Δημόσιας Υγείας στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, εξήγησε το όραμά του για τη γενετική τροποποίηση των ανθρώπων στο όνομα της…σωτηρίας της γης.

Όσα λέει είναι ανατριχιαστικά, ακόμα κι αν πέρασαν 7 χρόνια από τότε!

«Οι άνθρωποι τρώνε πολύ κρέας. Και αν περιόριζε την κατανάλωση κρέατος, τότε θα βοηθούσε πραγματικά τον πλανήτη. Οι άνθρωποι δεν είναι πρόθυμοι να εγκαταλείψουν το κρέας. Άλλοι είναι πρόθυμοι αλλά άλλοι μπορεί να είναι πρόθυμοι αλλά έχουν την αδυναμία βούλησης.

Αλλά έχουμε αυτές τις δυσανεξίες. Εγώ έχω δυσανεξία στο γάλα και άλλοι άνθρωποι έχουν δυσανεξία στις καραβίδες. Μπορούμε λοιπόν να χρησιμοποιήσουμε την ανθρώπινη μηχανική για να υποστηρίξουμε το να αποκτήσουμε (τεχνητά) δυσανεξία σε ορισμένα είδη κρέατος»:

Freepik photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί