• Αρχική
  • Άρθρα
  • Gates hospitality: Ο όμιλος που ξεκίνησε τον διαχωρισμό! Όσοι κάνουν εμβόλια, τρώνε φθηνότερα

Gates hospitality: Ο όμιλος που ξεκίνησε τον διαχωρισμό! Όσοι κάνουν εμβόλια, τρώνε φθηνότερα

dubai
Ποιά τα επόμενα βήματα;;;

Όπως γράφτηκε χθες σε άρθρο του el.gr (ΕΔΩ), τέσσερα εστιατόρια στο Ντουμπάι προσφέρουν εκπτώσεις σε όσους κατοίκους έχουν εμβολιαστεί, και κατά αυτόν τον τρόπο έχουμε τον πρώτο διαχωρισμό, μεταξύ εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων, ο οποίος σηματοδοτεί ενδεχομένως την απαρχή για αντίστοιχες κινήσεις σε άλλες χώρες.

Πρόκειται για τα  εστιατόρια Publique, Reform Social, Grill και Ultra Brasserie, τα οποία ανήκουν στον όμιλο Gates Hospitality.

Ανακοίνωσαν, λοιπόν, μια προσφορά που θα δίνει στους επισκέπετες 10% έκπτωση στον λογαριασμό τους αν έχουν ήδη κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου και 20% αν έχουν κάνει και τις δύο.

Στην πρωτοβουλία αυτή εντάχθηκε και το Bistro des Arts, που επίσης ανήκει στον όμιλο «Gates Hospitality».

Τι είναι όμως αυτός ο όμιλος;;;

Λένε στην επίσημη ιστοσελίδα τους:

Στην Gates Hospitality δεσμευόμαστε για την ανάπτυξη φιλοξενίας παγκόσμιας κλάσης φιλοξενίας, για διαχείριση επενδυτικών αγαθών και για ιδέες σχετικά με τρόφιμα και ποτά. Ο συνδυασμός γνώσης και πάθους συνοδεύεται από την εξαιρετική εντόπια και διεθνή εμπειρία φιλοξενίας από την ηγετική μας ομάδας.

Αναπτύσσουμε συνεχώς μια σειρά από οικιακές ιδέες F&B, εκτός από το ότι διατηρούμε τα δικαιώματα franchise σε πολλές στρατηγικά επιλεγμένες μάρκες εστιατορίων σε ολόκληρη την περιοχή MENA, ενώ επεκτεινόμαστε διεθνώς με αρχή το Λονδίνο της Βρετανίας.

Στόχος μας είναι να επεκτείνουμε στρατηγικά την προσέγγισή μας μέσω της σύλληψης, της ανάπτυξης και της επένδυσης σε μοναδικές καινοτόμες ιδέες που καλύπτουν τοπικές και διεθνείς επιχειρήσεις φιλοξενίας και τρόπου ζωής.

Διαβάζουμε λοιπόν για εταιρεία εστιατορίων, η οποία επεκτείνεται διεθνώς και ασχολείται με την προώθηση όχι μόνο τροφίμων και ποτών αλλά συγκεκριμένου τρόπου φιλοξενίας και συμπεριφοράς.

Όλα δείχνουν πως προωθείται ένας συγκεκριμένος τρόπος ζωής, προσαρμοσμένος στις νέες συνθήκες που έχει επιφέρει ο κορωνοϊός.

Ο όμιλος Gates Hospitality μάλιστα συμμετέχει σε διάφορες συνεδρίες, οι οποίες έχουν ως θέμα: «Η Υγιεινή θα γίνει σημαντικότερη από το κόστος των ξενοδοχείων;».

Με άλλα λόγια, τίθεται το ερώτημα αν η Υγεία και οι περιορισμοί για τον κορωνοϊό πρέπει να είναι σημαντικότεροι από τα λειτουργικά έξοδα ξενοδοχείων και όχι μόνο. Ένας νέος τρόπος ζωής «γεννιέται».

Φυσικά ο Όμιλος Gates Hospitality προωθεί στα μενού του το κρέας χωρίς… κρέας και δεν αποκλείεται σε λίγο καιρό να γίνει βασικός προωθητής των κρεάτων εργαστηρίου, τα οποία θα είναι ελεγμένα και απαλλαγμένα από κάθε είδους «επικίνδυνο ιό».

ΠΗΓΗ: gateshospitality. com

Κάτι μας λέει πως αυτός ο Όμιλος θα μας απασχολήσει περισσότερο στο εγγύς μέλλον…

φωτο unsplash