«Φορολογήστε μας»: Εξωφρενικό κάλεσμα στο WEF από Ροκφέλερ και άλλους!

Όλοι οι «φιλάνθρωποι» μαζεμένοι ζητούν «αναδιανομή του πλούτου».

Περισσότεροι από 250 δισεκατομμυριούχοι και εκατομμυριούχοι απαιτούν από τη συνάντηση της πολιτικής ελίτ για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός να εισαγάγει φόρους περιουσίας για να βοηθήσει στην πληρωμή για καλύτερες δημόσιες υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο.

«Το αίτημά μας είναι απλό: σας ζητάμε να φορολογήσετε εμάς, τους πιο πλούσιους στην κοινωνία», ανέφεραν οι πλούσιοι σε ανοιχτή επιστολή τους προς τους παγκόσμιους ηγέτες.

«Αυτό δεν θα αλλάξει θεμελιωδώς το βιοτικό μας επίπεδο, ούτε θα στερήσει τα παιδιά μας, ούτε θα βλάψει την οικονομική ανάπτυξη των εθνών μας.

Αλλά θα μετατρέψει τον ακραίο και μη παραγωγικό ιδιωτικό πλούτο σε επένδυση για το κοινό μας δημοκρατικό μέλλον».

Οι πλούσιοι υπογράφοντες από 17 χώρες περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την κληρονόμο της Disney, Abigail Disney και την Valerie Rockefeller, κληρονόμο και εκπρόσωπο στο WEF της…γνωστής δυναστείας.

«Είμαστε επίσης οι άνθρωποι που επωφελούνται περισσότερο από το status quo», ανέφεραν σε μια επιστολή με τίτλο Proud to Pay (Περήφανοι να πληρώνουμε), την οποία θα προσπαθήσουν να παραδώσουν στους παγκόσμιους ηγέτες που συγκεντρώθηκαν στο Νταβός της Ελβετίας σήμερα Τετάρτη.

«Αλλά η ανισότητα έχει φτάσει σε οριακό σημείο και το κόστος της για τον κίνδυνο οικονομικής, κοινωνικής και οικολογικής σταθερότητας είναι σοβαρό – και αυξάνεται καθημερινά. Εν ολίγοις, χρειαζόμαστε δράση τώρα».

Έχουν μάλιστα και…ιστοσελίδα:

(Freepik photo)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί