Φεμινίστρια αφήνει τον πλανήτη άφωνο: «Σταματήστε τις γεννήσεις για να σωθούμε»

Η Γερμανίδα συγγραφέας Verena Brunschweiger καλεί τις συμπατριώτισσές της, να σταματήσουν να κάνουν παιδιά ΤΩΡΑ. Σε συνέντευξη που έδωσε σε γερμανικό ΜΜΕ, προειδοποίησε τους πάντες για την οικολογική καταστροφή που έρχεται και ως λύση προτείνει το τέλος των γεννήσεων. Ισχυρίστηκε ότι η αντίθετη άποψη πάνω στο θέμα, είναι εθνικιστική. Η Γερμανία δεν αντέχει άλλα μωρά […]

Η Γερμανίδα συγγραφέας Verena Brunschweiger καλεί τις συμπατριώτισσές της, να σταματήσουν να κάνουν παιδιά ΤΩΡΑ.

Σε συνέντευξη που έδωσε σε γερμανικό ΜΜΕ, προειδοποίησε τους πάντες για την οικολογική καταστροφή που έρχεται και ως λύση προτείνει το τέλος των γεννήσεων.

Ισχυρίστηκε ότι η αντίθετη άποψη πάνω στο θέμα, είναι εθνικιστική. Η Γερμανία δεν αντέχει άλλα μωρά φωνάζει και πιστεύει ότι ο αγώνας της θα δικαιωθεί. Η Brunschweiger δηλώνει φεμινίστρια και γοητευμένη από την στήριξη που παίρνει από πολλές γυναίκες, που ασπάζονται τις απόψεις της. Ιδεολογικά προσεγγίζει την Αριστερή πτέρυγα και δεν το κρύβει.

Έλεγχος των γεννήσεων

Υπάρχουν αριστερές ομάδες πίεσης και πολιτικοί οργανισμοί που ζητούν να σταματήσουν οι γεννήσεις, γιατί κινδυνεύει το περιβάλλον. Σαν λύση στο δημογραφικό, βλέπουν την μαζική μετανάστευση και έτσι απαντούν στην Δεξιά πτέρυγα που τονίζει ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός πρέπει να αυξηθεί και όχι να μειωθεί.

Το φαινόμενο Γκρέτα

Η νεαρή ακτιβίστρια για το κλίμα Γκρέτα Τούνμπεργκ δεν έχει διαφορετικές απόψεις από την Γερμανίδα συγγραφέα. Ο έλεγχος των γεννήσεων είναι η πεμπτουσία της «κλιματικής κολεκτίβας», του σύγχρονου αριστερού τρόπου σκέψης.

Αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα, η πολιτική που αναλύθηκε παραπάνω, είναι επιτυχημένη. Το βλέπουμε στην Ελλάδα, το βλέπουμε στην Ιαπωνία, το βλέπουμε και στην…Κίνα, όπου οι γεννήσεις έχουν μειωθεί αισθητά.

Photo:pexels

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί