Έβαλαν μαθητές να φάνε έντομα στο σχολείο!!! Χαμός στις ΗΠΑ, vid

Το ζήτημα πήρε μεγάλες διαστάσεις όταν μία μητέρα άρχισε τις καταγγελίες.

«Ένα γυμνάσιο στη Σχολική Περιοχή Nebo της Γιούτα έδωσε σε μαθητές της έκτης τάξης «αηδιαστικά» έντομα να φάνε την περασμένη εβδομάδα στο πλαίσιο μιας αγγλικής εργασίας για την κλιματική αλλαγή, υποστηρίζοντας ότι θα έσωζε το περιβάλλον από τις αγελάδες που «σκότωναν τον κόσμο», σύμφωνα με μια μητέρα που μίλησε με το Fox News Digital.

Τα έντομα αγοράστηκαν από έναν εμπορικό ιστότοπο που είναι “ασφαλής για κατανάλωση”, ήταν η επίσημη δικαιολογία.

Η μητέρα μιας από τις μαθήτριες – η Αμάντα Ράιτ – είπε στο Fox News ότι πιστεύει ότι τα παιδιά υπόκεινται σε «κατήχηση» σε μια «σκοτεινή θρησκεία για την κλιματική αλλαγή».

Η Ράιτ παραπονέθηκε στη διεύθυνση και διοργάνωσε μια συνάντηση την οποία κατέγραψε.

«[Στην κόρη μου] δεν δόθηκε η επιλογή να επιχειρηματολογήσει», είπε η Ράιτ σχετικά με το επιχειρηματικό δοκίμιο στη συνάντηση.

Στο Fox News μίλησε και η κόρη της, η οποία απαντώντας στην ερώτηση του παρουσιαστή για το αν η καθηγήτρια έβαλε τα παιδιά να φάνε ακρίδα για να…πάρουν καλύτερους βαθμούς, δήλωσε τα εξής:

«Ήταν μία ακρίδα! Ναι το έκαναν! Σε ορισμένους μάλιστα τους άρεσε. Δεν αισθάνομαι απαραίτητα εκφοβισμένη, αλλά είναι κάπως άβολο να επιστρέφω στο σχολείο μετά από αυτό. Αυτή (η δασκάλα) δεν έφαγε κάποιο έντομο στην τάξη που ήμουν και που έφαγαν τα παιδιά τα έντομα»:

(φωτο:freepik)

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί