Έτσι ρεζιλεύονται οι κλιματικοί «ακτιβιστές»!!! Ανεκτίμητο το ΒΙΝΤΕΟ

«Αν θέλετε να εξαλείψουμε το διοξείδιο του άνθρακα από την ατμόσφαιρα, θα ήθελα να μάθω πρώτα αν ξέρετε τι είναι το CO2».

Οι Δημοκρατικοί της Αμερικανικής Γερουσίας τα ‘χασαν σε μια ακρόαση για την κλιματική αλλαγή, καθώς ο «ειδικός» μάρτυράς τους έμεινε…άλαλος όταν αντιμετώπισε τον βετεράνο γερουσιαστή Τζον Κένεντι.

Ο Γερουσιαστής των Δημοκρατικών και Δικαστής, Sheldon Whitehouse, κάλεσε τον ολυμπιονίκη σκιέρ, Γκας Σουμάχερ, να καταθέσει την άποψή του, καθώς η επιτροπή εξέταζε τον αντίκτυπο της κλιματικής αλλαγής στη βιομηχανία αναψυχής.

Αλλά όλα πήγαν λάθος για τον 23χρονο “ακτιβιστή”, καθώς δεν μπορούσε να απαντήσει ούτε σε βασικές ερωτήσεις που αφορούσαν τον ντόρο γύρω από την περιβόητη «κλιματική κρίση».

Η ακρόαση ωστόσο συνεχίστηκε με τον Schumacher να επιμένει ότι το διοξείδιο του άνθρακα είναι ένα «τεράστιο μέρος της ατμόσφαιράς μας», προτού ο Kennedy επισημάνει ότι αντιπροσωπεύει το 0,04%.

«Καλά εντάξει. Αλλά, ναι. Δεν ξέρω», παραδέχτηκε ο σκιέρ.

Λίγο πιο πριν ο Δημοκρατικός Γερουσιαστής, Whitehouse, είχε…επαινέσει την ποιότητα των «υψηλά αξιόπιστων μαρτύρων», που απεδείχθει πως τελικά δεν ήξεραν ούτε τα βασικά!!!

«Είπες ότι πρέπει να μειώσουμε τις εκπομπές άνθρακα», του υπενθύμισε ο Κένεντι, «θα ήθελα να μάθω πρώτα αν ξέρεις τι είναι το CO2».

Ο Σουμάχερ, ο οποίος συμμετείχε στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2022, επέμεινε ότι είχε δει «την αλλαγή του κλίματος να αλλάζει δραματικά τις συνθήκες για τα χειμερινά σπορ», κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στις πίστες.

Και κάπως έτσι αποφάσισε να…δραστηριοποιηθεί δήθεν για το καλό του κλίματος, παριστάνοντας την «αρσενική Γκρέτα των ΗΠΑ», με τα χειρότερα δυνατά αποτελέσματα:

Freepik photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί