Ετοιμάζεται η «ΑΠΟΣΥΡΣΗ» των πολιτικών;;; Πληροφορίες για «κομβόι ελευθερίας» και στην Ευρώπη – ΒΙΝΤΕΟ

Καμία αναφορά για Ελλάδα...

Το κίνημα των φορτηγών του Καναδά φαίνεται να εξαπλώνεται και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι Ολλανδοί άρχισαν να δείχνουν την αλληλεγγύη τους στους Καναδούς φορτηγατζήδες που διαμαρτύρονται για τις πολιτικές περιορισμού και διαχωρισμού και τις εντολές εμβολίων για τον Covid .

Πλάνα έχουν εμφανιστεί τώρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνουν Ολλανδούς οδηγούς φορτηγών φαινομενικά να στήνουν το δικό τους «κομβόι ελευθερίας» για να διαδηλώσουν ενάντια στις καταπιεστικές-αυταρχικές πολιτικές του Άμστερνταμ με αφορμή τον COVID.

Τα κορυφαία κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, της Γερμανίας και της Ολλανδίας, αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με τον κλάδο των μεταφορών λόγω απώλειας οδηγών και σοβαρών καθυστερήσεων.

Συνολικά, περίπου 75 φορτηγά συγκεντρώθηκαν σε όλη την περιοχή προτρέποντας τους συναδέλφους να συμμετάσχουν ενάντια στους κανόνες του Covid. Περαιτέρω διαδηλώσεις είχαν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν σε όλη την Ολλανδία μέχρι την Κυριακή.

https://twitter.com/i/status/1487777627486265346

Σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης, Ευρωπαίοι φορτηγατζήδες ετοιμάζουν μια επιχείρηση πανομοιότυπη με αυτή των Καναδών φορτηγατζήδων που αντιτίθενται στους περιορισμούς υγείας. Σκοπεύουν να πάνε στις Βρυξέλλες.

Είναι άγνωστο αν το εν λόγω εγχείρημα θα έχει το αντίστοιχο μέγεθός με εκείνο του Καναδά ή αν είναι στημένο, ωστόσο ο δυτικός κόσμος δείχνει να βρίσκεται στην εμβρυακή μορφή μιας ταυτόχρονης αντίδρασης, η οποία, άπαξ και γιγαντωθεί (κανείς δεν ξέρει), θα οδηγήσει, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο σε χάος και άρα στην απομάκρυνση των αχρείαστων πολιτικών προσώπων, παραδίνοντας τα ηνία απευθείας στους διεθνιστές, οι οποίοι θα προετοιμάσουν την έλευση ενός ηγέτη για να διευθύνει την Μεγάλη Επανεκκίνηση.

Μάλιστα κυκλοφορούν ήδη αφίσες για το ευρωπαϊκό κομβόι ελευθερίας, όπως το ονομάζουν. Άλλες λένε για 7/2, άλλες για 14/2.

Ποια σημαία απουσιάζει άραγε;;;

Δείτε:

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί