• Αρχική
  • Άρθρα
  • Έρχονται δραστικά μέτρα κατά «αρνητών» αλά Great Reset! Η φράση Μητσοτάκη πέρασε στα ψιλά – ΒΙΝΤΕΟ

Έρχονται δραστικά μέτρα κατά «αρνητών» αλά Great Reset! Η φράση Μητσοτάκη πέρασε στα ψιλά – ΒΙΝΤΕΟ

Η Ελλάδα μπροστάρης στην Μεγάλη Επανεκκίνηση...

Μιλώντας στο συνέδριο ψυχικής υγείας στο Καβούρι που διοργανώνει από κοινού το υπουργείο Υγείας με τον… Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έδειξε πως έρχονται σκληρά μέτρα καταπίεσης όσων δεν συμμορφώνονται στο πλαίσιο της Μεγάλης Επανεκκίνησης που ξεκάθαρα πλέον προωθείται σε όλη την Ευρώπη!

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στους «αρνητές των εμβολίων», όπως ονομάζουν όλους εκείνους που έχουν ενστάσεις κατά των πειραματικών εμβολίων για τον COVID,  στον απόηχο των διαδηλώσεων στην Αθήνα και άλλες περιοχές της χώρας.

Δήλωσε: «Θα μας παρότρυνα να μην υποτιμούμε τις κοινωνιολογικές συνέπειες του φόβου και της πνευματικής αναστάτωσης που έσπειρε ο COVID-19 ανάμεσά μας. Αυτή η «αόρατη» φύση του άγνωστου και -όπως συνεχίζουμε να βιώνουμε- μια απειλή εντελώς απρόβλεπτη, μεταλλασσόμενη, η οποία αλλάζει συνεχώς . Και πώς αυτό, με τη σειρά του, άνοιξε το δρόμο για θεωρίες συνωμοσίας και θολά σενάρια, έξω από τη σφαίρα της λογικής και της επιστήμης (σ.σ. της κρατικής επιστήμης, καθώς υπάρχουν επιστήμονες που μιλούν με επιχειρήματα, ωστόσο χλευάζονται ή τίθενται υπό κράτηση)».

Συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης:

«Είναι κάτι που έχει διαπεράσει και δυστυχώς εξακολουθεί να διαπερνά όλες τις κοινωνίες. Και αποτελεί απειλή για την σημαντική συλλογική δράση, για τους δεσμούς εμπιστοσύνης που είναι απαραίτητο για την εύρυθμη λειτουργία κάθε κοινωνίας και σε βαθύτερο επίπεδο αποτελεί απειλή για την ίδια την Δημοκρατία (σ.σ. Πώς αντιμετωπίζεται κάτι που αποκαλείται από τον αρχηγό μια χώρας ως απειλή;;; Σωστά! Με δραστικά μέτρα!!!). Η εμπιστοσύνη (σ.σ. υπακοή στους «ειδικούς» του Κράτους) είναι το πιο σημαντικό συστατικό που συμβάλλει στην αύξηση της συμμετοχής στην εμβολιαστική διαδικασία. Αυτό δεν θα μας βοηθήσει μόνο να αντιμετωπίσουμε τον COVID-19, αλλά και τον φόβο που προκαλεί, καθώς και τις οδυνηρές συνέπειές του».

Tο el.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο κάτω από  το άρθρο, μόνο από όσους και όσες έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία DISQUS. Ο καθένας και η κάθε μία έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αυτό όμως  δεν σημαίνει ότι το el.gr υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Επίσης ξεκάθαρα θα διαγράφουμε  συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια αμέσως μόλις τα εντοπίσουμε  ή αμέσως μόλις μας καταγγελθούν. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το el.gr δεν φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη, αφού στο διαδίκτυο ανωνυμία δεν υπάρχει.