• Αρχική
  • Άρθρα
  • Εκατομμύρια παρενέργειες και χιλιάδες θάνατοι! ΥΠΕΡΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ από το Ευρωκοινοβούλιο. ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ!

Εκατομμύρια παρενέργειες και χιλιάδες θάνατοι! ΥΠΕΡΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ από το Ευρωκοινοβούλιο. ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ!

Όλα αυτά γιατί δεν υπερτονίζονται στους πολίτες, αλλά αντιθέτως όσοι αντιδρούν αποκαλούνται αρνητές;;;

Η μία «βόμβα» διαδέχεται την άλλη, καθώς τα πάντα βρίσκονται στο διαδίκτυο και αργά ή γρήγορα έρχονται στο φως!

ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 29/9/2021, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ, ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΕΝΙΟΤΕ ΣΟΒΑΡΕΣ, ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ!!!

ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ «ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΒΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ», ΌΠΩΣ ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ.

ΠΑΡΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ – ΕΔΩ (ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ;;;):

Πρόταση ψηφίσματος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σχετικά με τη σύσταση ευρωπαϊκού ταμείου αποζημίωσης των ατόμων που υπέστησαν βλάβη από τα εμβόλια κατά της COVID-19

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο,

– έχοντας υπόψη το άρθρο 143 του Κανονισμού του,

Α. λαμβάνοντας υπόψη ότι, σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, έχουν ήδη καταγραφεί ένα εκατομμύριο περιπτώσεις ανεπιθύμητων ενεργειών μετά τη χορήγηση εμβολίου κατά της COVID-19:

– 435 779 μετά το εμβόλιο της Pfizer/BioNTech,

– 373 285 μετά το εμβόλιο της AstraZeneca,

– 117 243 μετά το εμβόλιο της Moderna,

– 27 694 μετά το εμβόλιο της Janssen[1]·

Β. λαμβάνοντας υπόψη ότι οι εν λόγω ανεπιθύμητες ενέργειες είναι ενίοτε σοβαρές· λαμβάνοντας υπόψη ότι υπολογίζεται, ως εκ τούτου, ότι περίπου 75 000 άτομα βρέθηκαν αντιμέτωπα με σοβαρές νευρολογικές επιπτώσεις αφότου τους χορηγήθηκε το εμβόλιο της Pfizer·

Γ. λαμβάνοντας υπόψη ότι, σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, τα εμβόλια κατά της COVID-19 ευθύνονται για τον θάνατο ενός ατόμου ανά 5000 περίπου στην Ευρωπαϊκή Ένωση:

– 4 198 από το εμβόλιο της Pfizer[2],

– 1 053 από το εμβόλιο της AstraZeneca,

– 392 από το εμβόλιο της Moderna,

– 138 από το εμβόλιο της Janssen·

Δ. λαμβάνοντας υπόψη ότι η Επιτροπή διαπραγματεύθηκε τις συμβάσεις αγοράς χωρίς να ζητήσει να αναλάβουν τις ευθύνες τους οι φαρμακευτικές εταιρείες· λαμβάνοντας υπόψη ότι οι βουλευτές του ΕΚ δεν είχαν πρόσβαση στις συμβάσεις κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων:

1. καλεί την Επιτροπή να συστήσει ταμείο αποζημίωσης των ατόμων που υπέστησαν βλάβη από τα εμβόλια κατά της COVID-19·

2. αναθέτει στον Πρόεδρό του να διαβιβάσει το παρόν ψήφισμα στην Επιτροπή και στα κράτη μέλη.

========

Εδώ ολοκληρώνεται το προτεινόμενο ψήφισμα.

Τα στοιχεία προφανώς προέρχονται από καταγραφές κάποιους μήνες πριν, όπως και η αναφορά μελέτη Τσιόδρα Λύτρα έκανε μήνες για να φθάσει στη δημοσιότητα.

Το μυαλό όλων πάει στο ότι δεν καταγράφονται και όλα τα στοιχεία παρενεργειών και θανάτων, αφού ήδη τέτοιες καταγγελίες έχουμε πολλές στην Ελλάδα εδώ και καιρό.

Παρόμοια στοιχεία είδαν το φως της δημοσιότητας στις ΗΠΑ.

Υπεύθυνους θα ονομάσουν τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους που θα ισχυριστούν ότι όλα τα έκαναν για το καλό της δημόσιας υγείας. Ήταν παγίδα;;;;

Δεν γνωρίζουμε που θα καταλήξει το πράγμα, αλλά αγριεύει.

Tο el.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο κάτω από  το άρθρο, μόνο από όσους και όσες έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία DISQUS. Ο καθένας και η κάθε μία έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αυτό όμως  δεν σημαίνει ότι το el.gr υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Επίσης ξεκάθαρα θα διαγράφουμε  συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια αμέσως μόλις τα εντοπίσουμε  ή αμέσως μόλις μας καταγγελθούν. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το el.gr δεν φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη, αφού στο διαδίκτυο ανωνυμία δεν υπάρχει.