• Αρχική
  • Άρθρα
  • Εντός Ιουνίου τα προνόμια των εμβολιασμένων! «Έτσι θα κάμψουμε τις αντιστάσεις όσων έλκονται από θεωρίες συνωμοσίας» – ΒΙΝΤΕΟ

Εντός Ιουνίου τα προνόμια των εμβολιασμένων! «Έτσι θα κάμψουμε τις αντιστάσεις όσων έλκονται από θεωρίες συνωμοσίας» – ΒΙΝΤΕΟ

Έρχονται άγριες καταστάσεις ήδη πριν από τον Σεπτέμβριο.

Όσο δεν τους βγαίνουν τα νούμερα με τους εμβολιασμούς, όπως έχει γίνει σε τουλάχιστον 14 Περιφερειακές Ενότητες Δείτε ΕΔΩ), θα απειλούν με υποχρεωτικότητες και προνόμια.

«Χρειάζονται προνόμια σε όσους εμβολιάζονται προκειμένου να είναι ένας σαφές κίνητρο και να καμφθούν οι αντιστάσεις σε όσους έχουν δεύτερες σκέψεις ή έλκονται από θεωρίες συνωμοσίας» τόνισε μεταξύ άλλων ο ο αναπληρωτής Υπουργος Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Όπως ανέφερε εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα εμβόλια πλέον πρέπει να δοθούν κίνητρα στους εμβολιασμένους όπως μεγαλύτερης κίνησης ελευθερίας εντός και εκτός επικράτειας, δυνατότητα να επισκέπτονται χώρους που είναι κλειστοί τώρα και θα ανοίξουν και παρόμοιες ελευθερίες.  

Ο ίδιος δήλωσε ότι αυτό είναι κάτι που συζητείται εδώ και ένα μήνα και εκτίμησε πως στα μέσα Ιουνίου είναι το χρονικό διάστημα που θα πρέπει να παρθούν κάποιες αποφάσεις για να επιταχυνθεί ο εμβολιασμός.

Όσον αφορά τα εμβολιαστικά κέντρα ανέφερε πως αρχικά είχε ειπωθεί για 1018 όταν γινόταν ο πρώτος σχεδιασμός  ενώ πλέον έχουν φτάσει 50% πάνω από τον αρχικό σχεδιασμό.

Δείτε την τοποθέτηση του Πέτσα μετά το 4ο λεπτό: