• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ένας ακόμη χρόνος άγριας…«ανακατανομής του πλούτου» εν όψει – Κατασχέσεις των πάντων υπέρ επιδομάτων! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας ακόμη χρόνος άγριας…«ανακατανομής του πλούτου» εν όψει – Κατασχέσεις των πάντων υπέρ επιδομάτων! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν περάσουν καν μερικές μέρες, το el.gr δικαιώνεται σε άλλο ένα διαφωτιστικό του άρθρο σχετικά με τα νέα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ για την Ελλάδα του 2019.
Του Άρη Δημόπουλου

Σχέδια που περιλαμβάνουν νέο εντονότερο κύμα κατασχέσεων στα ΠΑΝΤΑ, ακόμη και προσωπικών αντικειμένων μεγάλης ή μέσης αξίας.

«Χέρι» φαίνεται να μπαίνει και στις μέχρι σήμερα ανέγγιχτες τραπεζικές θυρίδες (Δείτε ΕΔΩ).

Μάλιστα στον ΣΥΡΙΖΑ περηφανεύονται ήδη για τα όσα πρόκειται να πράξουν εντός του 2019, προχωρώντας με γοργούς ρυθμούς στην «νέα Ελλάδα» της πλήρους ισότητας….προς τα κάτω.

Του μέτρου κατάσχεσης σημαντικών ποσών από τραπεζικές θυρίδες υπεραμύνθηκε ο πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Αποστόλου, κάνοντας λόγο για «σώσιμο της ελληνικής οικονομίας από τις θυρίδες»!

Ας δούμε τι σημείωσε χαρακτηριστικά ο συριζαίος βουλευτής:

«Υπάρχουν γύρω στις 230.000 θυρίδες όπου εκεί βρίσκεται ένας πλούτος που έχει τη δυνατότητα και μπορεί να βοηθήσει και γι αυτό πρέπει οπωσδήποτε να αξιοποιηθεί. Οι συναλλαγές δεν πρέπει να γίνονται κανονικά;

Όταν έχεις μια οικονομία που μπορεί να σταθεί στα πόδια τα δικά μας, δεν πρέπει να γίνουν κινήσεις που να εκμεταλλεύονται όλες τις δυνατότητες; Όλα αυτά γίνονται για το καλό του ελληνικού λαού.

Αντιλαμβάνομαι την συμπαράστασή σας στους έχοντες θυρίδες αλλά από την άλλη πλευρά έχουμε και μια ολόκληρη ελληνική κοινωνία που πρέπει να τύχει της ανάλογης συμπαράστασης, αλλά επαναλαμβάνω ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο».

Κατά τον κ.Αποστόλου και προφανώς την αριστερή κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, η ελληνική οικονομία-κοινωνία θα σταθεί στα πόδια μέσω….κατασχέσεων παντός είδους! 

Αυτή είναι η ανακατανομή του πλούτου για την οποία ακούμε συνεχώς στην Ελλάδα της αριστεράς από το 2009, όταν και την εξουσία ανέλαβε το τότε ισχυρό ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου; 

Ισότητα λοιπόν προς τα κάτω. 

Κανείς Έλληνας δεν θα επιτρέπεται για οποιονδήποτε λόγο, ακόμη και στην Ελλάδα της κρίσης, να δημιουργεί και να διαθέτει πλούτο. 

Κατασχέσεις των πάντων λοιπόν για χάρη των….επιδομάτων! Έτσι κατά την λογική της κυβέρνησης θα σταθεί στα πόδια της οριστικά η ελληνική κοινωνία. 

Ζούμε το «new deal» που περιέγραφε στους Έλληνες το 2014 από την θέση του αρχηγού της αντιπολίτευσης ο Αλέξης Τσίπρας, όταν μίλαγε συγκεκριμένα για «ριζική ανακατανομή του πλούτου».

Η Ελλάδα του 2019 έρχεται με φόρα. Είστε έτοιμοι; 

  • 41
  •  
  •  
  •  
  •  
  •