• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ελληνική «πρόβα» στο Ντουμπάι! Πόσοι θα «συμμετέχουν» σε αυτή την κοινωνία;;; ΒΙΝΤΕΟ

Ελληνική «πρόβα» στο Ντουμπάι! Πόσοι θα «συμμετέχουν» σε αυτή την κοινωνία;;; ΒΙΝΤΕΟ

Δύο κατηγορίες ανθρώπων στην «Νέα Ελλάδα» που ετοιμάζεται…

Η τοπική κυβέρνηση επανέφερε την διασκέδαση στο Ντουμπάι και ήταν επόμενο να ξαναζωντανέψει η νυχτερινή ζωή στο Εμιράτο της χλιδής, με τους Έλληνες εκεί να στέλνουν μήνυμα στους Έλληνες εδώ σε σχέση με το πώς μπορεί να είναι η ζωή.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ: Η τήρηση των μέτρων περιορισμού της ελευθερίας που έχουν επιβληθεί. Ένα από τα μέτρα είναι και η ελεύθερη πρόσβαση όσων έχουν εμβολιαστεί στα μπαρ και στα κλαμπ της πόλης, κάτι που εξετάζει και η Ελληνική κυβέρνηση.

Ως εκ τούτου διοργανώθηκε ελληνική βραδιά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής από την γνωστή Ελληνίδα Dj Άντζελα Παντελή και τον ταλαντούχο σεφ Αλέξανδρο Σπέρχο στο πολυτελές ξενοδοχείο Millennium με καλεσμένους εκατοντάδες συμπατριώτες μας που ζουν και εργάζονται στο Ντουμπάι.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι ήταν εμβολιασμένοι, τα τραπέζια βρίσκονταν σε απόσταση δυο μέτρων το ένα από το άλλο, τηρήθηκε το ανώτατο επιτρεπτό όριο προσέλευσης που αντιστοιχεί στο 70% της χωρητικότητας της αίθουσας, όλο το προσωπικό φορούσε μάσκες ενώ και οι καλεσμένοι ήταν υποχρεωμένοι να φοράνε τις μάσκες τους σε περίπτωση που ήθελαν να μετακινηθούν, για παράδειγμα, να πάνε στην τουαλέτα.

Το μήνυμα σαφές: Εμβολιάζεσαι έχεις προνόμια, συμμετέχεις στην κοινωνία της διασκέδασης! Αργότερα προϋπόθεση θα είναι το «σφράγισμα» του «καλού, υγιούς και νομοταγούς πολίτη».