Μιλώντας στον σταθμό, με αφορμή τα νέα μέτρα που τέθηκαν από το πρωί της Δευτέρας (13/09) σε ισχύ, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών περιέγραψε την αστοχία που είχε στο πρώτο σκανάρισμα.
«Και εγώ είχα αστοχία στο πρώτο σκανάρισμα του πιστοποιητικού. Στο δέυτερο πέρασε κανονικά. Υπάρχουν περιπτώσεις που πρέπει να περάσει δύο φορές το scan για να το “πιάσει” ή να αλλάξεις κινητό γιατί σε κάποια κινητά δεν το κάνει. Ή ακόμα να κάνεις μία ανανέωση σελίδας».
Ο κ. Σκυλακάκης ανέφερε ότι καλό θα ήταν σήμερα οι εργοδότες να κάνουν μία προσπάθεια παραπάνω σε περίπτωση που το σκανάρισμα αποτύχει στην αρχή.
«Πρέπει να γίνεται δύο και τρεις φορές η προσπάθεια για να ξεπεραστούν τα όποια τεχνικά προβλήματα».
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ιδού! Κάπως έτσι ανεβαίνουν οι τιμές σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο
- Νέος χαμός στη Βουλή: Έντονη αντιπαράθεση Κωνσταντοπούλου-Κυβέρνησης
- Ο Ιρανός πρόεδρος επιβεβαίωσε τον θάνατο του Υπ. Πληροφοριών Ισμαΐλ Χατίμπ
- Ποιό είναι το «28ο καθεστώς» για την Ε.Ε. που ανακοίνωσε η Φον ντερ Λάιεν
- «Τρομοκρατική ενέργεια» χαρακτηρίζει η Ρωσία την επίθεση σε ρωσικό πλοίο στη Μεσόγειο
- Προσωρινά κρατούμενος ο 23χρονος για τη δολοφονία του 20χρονου στην Καλαμαριά
- Γ.Γ. ΝΑΤΟ: Οι σύμμαχοι συζητούν τρόπους για να ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ
- Νέες εκρήξεις στο Τελ Αβίβ μετά την εκτόξευση ιρανικών πυραύλων
- Ουκρανία: Θέλουν να ρίξουν και ανθρωποειδή ρομπότ στο μέτωπο κατά της Ρωσίας – Vid
- Βρετανία για Ιράν: Εκνευριστική η έλλειψη σχεδίου από ΗΠΑ και Ισραήλ









