Η Ελβετία θα άρει σχεδόν όλους τους περιορισμούς, όπως ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση, καθώς δεν υπάρχουν πια φόβοι ότι η αύξηση στα κρούσματα που τροφοδότησε η ήπια παραλλαγή Όμικρον μπορεί να ασκήσει μεγάλες πιέσεις στο σύστημα υγείας.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΙΔΗΣΗ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΑ ΠΑΝΤΟΥ!!!
Συγκεκριμένα, από αύριο, οι μη εμβολιασμένοι θα μπορούν να πηγαίνουν ξανά σε εστιατόρια, πολιτιστικά ιδρύματα και εγκαταστάσεις αναψυχής, χιονοδρομικές περιοχές και καταστήματα χωρίς εμπόδια. Η ελβετική κυβέρνηση αποφάσισε μαζική χαλάρωση την Τετάρτη.
Αυτά περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, την παράλειψη απόδειξης εξέτασης, εμβολιασμού ή ανάρρωσης σε όλους τους τομείς της δημόσιας ζωής.
Επιπλέον, θα αρθεί και η υποχρέωση χρήσης μάσκας σε εστιατόρια, καταστήματα ή σε εκδηλώσεις.

Η απαίτηση για μάσκα παραμένει μόνο στα μέσα μαζικής μεταφοράς και νοσοκομεία. Ωστόσο, οι ίδιοι οι κάτοικοι των εγκαταστάσεων φροντίδας ηλικιωμένων εξαιρούνται από αυτό. Η απαίτηση μάσκας ισχύει μόνο για τους επισκέπτες και το προσωπικό.
Δεν υπάρχουν πλέον περιορισμοί ούτε για ιδιωτικές συναντήσεις.
Ο υπουργός Υγείας Alain Berset δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου μετά τη συνάντηση ότι η Ελβετία θα πρέπει να μάθει να ζει με τον ιό.
«Υποθέτουμε ότι μέχρι τα τέλη Μαρτίου όλοι όσοι ζούσαν στην Ελβετία είχαν έρθει σε επαφή με τον ιό», δήλωσε.
Η Ελβετία χαλαρώνει τα μέτρα της, αν και αυτή την στιγμή έχει περισσότερα κρούσματα κορωνοϊού και από την Γερμανία.
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΜΙΑ… ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60!
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Kαι δεύτερη προφυλάκιση για το σκάνδαλο με τις παράνομες επιδοτήσεις
- Γκουτέρες: «Ώρα να ανοίξουμε τις πόρτες του Συμβουλίου Ασφαλείας και να αφήσουμε το φως να μπεί»
- “Ελπίδα”: Η γλυκιά Κινέζα μιλάει ελληνικά, τραγουδάει Παπαρίζου και πάει βόλτα με ταξί χωρίς οδηγό, vid
- Γάζα: «Εκεχειρία» μετά… ισραηλινών χτυπημάτων
- Ουκρανία: Πολίτες εναντίον ενστόλων που θέλουν να επιστρατεύσουν δια της βίας άνδρες, vid
- Θεσσαλονίκη: Από τα καράβια της προσφυγιάς στα βουνά της Πίνδου – Οι Μικρασιάτες που πολέμησαν στο Έπος του ‘40
- Η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός στην Ιαπωνία αλλάζει τα δεδομένα! Προσέγγιση με Τραμπ
- Ο Πούτιν βομβαρδίζει -στην κυριολεξία- την πράσινη ενέργεια! ΒΙΝΤΕΟ
- Σ. Φάμελλος: Στη Θεσσαλονίκη αύριο για την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης
- Διπλωμάτης του Πούτιν: Η Ευρώπη πρόκειται να γίνει εντελώς μουσουλμανική, vid









