• Αρχική
  • Άρθρα
  • «Ελάτε ξανά»! Ανοίγει τις ΗΠΑ για τους μουσουλμάνους ο Μπάιντεν – Επιστροφή στην Ατζέντα 2030

«Ελάτε ξανά»! Ανοίγει τις ΗΠΑ για τους μουσουλμάνους ο Μπάιντεν – Επιστροφή στην Ατζέντα 2030

Υπηκοότητα σε παράνομους μετανάστες, «τέλος» στο τείχος στα σύνορα με το Μεξικό

Μήνυμα στον υπόλοιπο κόσμο για «εγκατάλειψη των πολιτικών», που εφάρμοσε ο προκάτοχός του, Ντόναλντ Τραμπ, έστειλε ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, κατά την διάρκεια της ομιλίας του, λίγα λεπτά μετά την ορκωμοσία του.

«Αυτό είναι το μήνυμά μου σε όσους βρίσκονται πέρα ​​από τα σύνορά μας. Η Αμερική έχει δοκιμαστεί και βγήκαμε πιο δυνατοί από αυτό. Θα επανορθώσουμε τις συμμαχίες μας και θα συνεργαστούμε με τον κόσμο για άλλη μια φορά», είπε ο Μπάιντεν και δεσμεύτηκε να διαφοροποιηθεί από τις πολιτικές απομόνωσης που ακολούθησε ο προκάτοχός του, Ντόναλντ Τραμπ.

Άμεσα λοιπόν πιάνει δουλειά το Βαθύ Κράτος, καθώς οι διεθνιστές θέλουν να επαναφέρουν «χθες» τις ΗΠΑ στις «ράγες» της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων.

Οι ΗΠΑ επιστρέφουν στην Συμφωνία των Παρισίων για το Κλίμα, στο πλαίσιο της Ατζέντας 2030 και στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Μάλιστα, ο Αντονι Φάουτσι θα εκπροσωπήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες στο εκτελεστικό συμβούλιο του ΠΟΥ ήδη από αύριο.

Επιπλέον, ο Τζο Μπάιντεν θα υπογράψει διάταγμα που θα καθιστά υποχρεωτική την χρήση μάσκας στα ομοσπονδιακά κτίρια και για τους ομοσπονδιακούς υπαλλήλους.

Με μήνυμα προς τον ΟΗΕ, ο Μπάιντεν ζητά να επιστρέψουν οι Ηνωμένες Πολιτείες στην συμφωνία του Παρισιού σε διάστημα ενός μηνός, σύμφωνα με την Τζίνα ΜακΚάρθι, υπεύθυνη για το θέμα στο προεδρικό επιτελείο.

Θα καταργήσει επίσης σειρά μέτρων απορρύθμισης τα οποία ελήφθησαν από τον απερχόμενο πρόεδρο ως προς περιβαλλοντικά θέματα και θα ανακαλέσει την άδεια που δόθηκε από τον Τραμπ για το επίμαχο σχέδιο του πετρελαιαγωγού Keystone XL ανάμεσα στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Σε ό,τι αφορά την μεταναστευτική πολιτική, θα βρεθεί και εκεί στον αντίποδα του Τραμπ, καταργώντας το προεδρικό διάταγμα για την μετανάστευση με το οποίο, ο απερχόμενος πρόεδρος απαγόρευσε, τις πρώτες ημέρες της προεδρίας του, την είσοδο πολιτών μίας σειράς, κυρίως μουσουλμανικών, χωρών στις Ηνωμένες Πολιτείες. ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ!!!

Εννοείται πως ο Τζο Μπάιντεν θα υπογράψει την διακοπή των εργασιών οικοδόμησης του τείχους στα σύνορα με το Μεξικό και της χρηματοδότησής του από τον αμυντικό προϋπολογισμό, που προκάλεσε οξείες πολιτικές και δικαστικές διαμάχες κατά τα τέσσερα τελευταία χρόνια.

Παράλληλα, ο Τζο Μπάιντεν θα υποβάλει στο Κογκρέσο νομοσχέδιο για την μετανάστευση , προσφέροντας σε 700.000 ανθρώπους που έφθασαν ως παιδιά παράτυπα στις Ηνωμένες Πολιτείες, τους Dreamers, και σε άλλους παράτυπους μετανάστες δυνατότητα υπηκοότητας.

Επίσης, ο Τζο Μπάιντεν θα υπογράψει διάταγμα που θα δίνει εντολή στις ομοσπονδιακές υπηρεσίες να αξιολογήσουν τις υποτιθέμενες ανισότητες στα προγράμματα και τις πολιτικές τους.

Τα μέτρα αυτά θα είναι το πρώτο κύμα και θα ακολουθήσουν διατάγματα και προεδρικές πράξεις τις προσεχείς ημέρες, τα οποία θα επαναφέρουν τις ΗΠΑ για τα καλά στις αγκάλες του διεθνισμού.