Εκλεκτή του Ομπάμα για το κλίμα δεν είχε ιδέα πόσο CO2 έχει η ατμόσφαιρα!! – vid

Τυχόν μείωση του CO2 από την γήινη ατμόσφαιρα θα έχει δραματικές επιπτώσεις για τη ζωή πάνω στον πλανήτη, όπως προειδοποιούν πολλοί πράγματι σοβαροί επιστήμονες.

Ένα ακόμα “χρυσό” βίντεο με τους άσχετους κλιματικούς κινδυνολόγους μας έρχεται από το 2015.

Η Διαχειρίστρια της Υπηρεσίας Προστασίας του περιβάλλοντος των Ηνωμένων Πολιτειών (EPA), Gina McCarthy, κατά τη διάρκεια ακρόασης σχετικά με μία σειρά από προτεινόμενους πράσινους κανονισμούς, φάνηκε να έρχεται σε δυσμενή θέση!

Δεν θυμόταν (ούτε αυτή, όπως και πολλοί ομοιοί της!!!) σε τι ποσοστό μεταφράζεται η ποσότητα του Διοξειδίου του Άνθρακα στην γήινη ατμόσφαιρα!!

Η ίδια επελέγη προσωπικά από τον Μπαράκ Ομπάμα για αυτή τη θέση όταν ήταν ακόμα πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ακολουθεί ο εξής…επικός διάλογος:

Μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Dana Rohrabacher: “Επιτρέψτε μου να σας ρωτήσω, τι ποσοστό της ατμόσφαιρας είναι CO2;

GINA MCCARTHY: “Τι ποσοστό της ατμόσφαιρας είναι CO2; Δεν έχω αυτόν τον υπολογισμό για εσάς, κύριε.”

Rohrabacher: “Ίσως θα μπορούσατε να μας πείτε ποια είναι η προσωπική σας εικασία για το ποσοστό του CO2.

ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΜΑΚΑΡΘΥ: “Δεν κάνω αυτές τις εικασίες, κύριε“.

REP ROHRABACHER: “Είστε ο επικεφαλής της EPA και δεν το ξέρετε; Έχετε βασίσει όλους αυτούς τους νόμους… Α θα ζητήσετε από τον υφιστάμενό σας να σας πει. Αλλά, είστε ο επικεφαλής της EPA και δεν ξέρατε ποιο είναι το ποσοστό, και τώρα δρομολογείτε πολιτικές που επηρεάζουν δραματικά τον αμερικανικό λαό και δεν ξέρατε καν το περιεχόμενο CO2 στην ατμόσφαιρα, το οποίο ήταν η δικαιολογία για τις ίδιες τις πολιτικές για τις οποίες μιλάτε. Λοιπόν, σας ευχαριστώ”.

MCCARTHY: “Αν με ρωτάτε πόσο CO2 είναι στην ατμόσφαιρα, όχι ποσοστό αλλά πόσο, μόλις φτάσαμε σε επίπεδα 400 μερών ανά εκατομμύριο

Rohrabacher: “Από αυτά που έχω καταλάβει είναι πως το CO2 είναι το 1/2 του 1/10 του 1% της ατμόσφαιρας”

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που οι διάφοροι παρατρεχάμενοι (που αποτελούν τη θλιβερή μειοψηφία του επιστημονικού κόσμου) δεν ξέρουν ούτε τα βασικά περί κλίματος.

Ανέκαθεν αυτοί και τα αφεντικά τους βασίζονταν στο ότι δεν θα βρεθεί κανείς από το αγελαίο πλήθος να αμφισβητήσει τα λεγόμενά τους. Όταν αυτό γίνεται όμως και διατυπώνονται οι κατάλληλες ερωτήσεις, τότε πέφτει γέλιο!

Θυμηθείτε:

Λιακόπουλος: Ειδικοί του κw#ου, τρομοκρατούν τον κόσμο με την ανύπαρκτη κλιματική αλλαγή

freepik photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί