• Αρχική
  • Άρθρα
  • «Είστε φασίστες»! Έτσι θα φέρουν χούντα σε όλη την Ευρώπη, πρωτόγνωρες εικόνες, vid

«Είστε φασίστες»! Έτσι θα φέρουν χούντα σε όλη την Ευρώπη, πρωτόγνωρες εικόνες, vid

Ήδη έχει προταθεί παγκόσμια εναλλακτική λύση

Τα πράγματα χοντραίνουν σε όλη την Ευρώπη!

Σύμφωνα με την αστυνομία, δύο αξιωματικοί τραυματίστηκαν κατά την σύγκρουση με πολίτες που αντιδρούν στα μέτρα κορωνοϊού στην περιοχή  Schmalkalden, στα νοτιοδυτικά της πολιτείας Thüringen στην Γερμανία, η οποία έχει ψηφίσει πρωτόγνωρα για την Ευρώπη μέτρα περιορισμού, όπως καταγγέλλουν δημοσιογράφοι εκεί.

Συγκεκριμένα, τρεις αστυνομικοί δέχτηκαν επίθεση από πλήθος την Δευτέρα το απόγευμα όταν προσπάθησαν να καταγράψουν τα προσωπικά στοιχεία ενός άνδρα που φάνηκε να είναι ο επικεφαλής των αντιδρώντων.

Οι πολίτες είναι οργισμένοι και αποκαλούν τους αστυνομικούς «φασίστες της Μέρκελ» με εκφράσεις που παραπέμπουν σε συμπεριφορά ναζί από την πλευρά των δυνάμεων ασφαλείας.

Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα οι αστυνομικοί περικυκλώθηκαν από ένα πλήθος και δείχνουν να μην πατάνε γερά στα πόδια τους.

Στο βίντεο θα δείτε τον χαμό που προκαλείται και είναι δείγμα του τι μέλλει να ακολουθήσει στην Ευρώπη, καθώς, αν δε σταματήσει όλο αυτό που συμβαίνει, οι αστυνομικοί, όπως είναι λογικό, θα τα παρατήσουν εμπρός στις εξαγριωμένες μάζες. Τότε, η οργή κατά των μέτρων θα «γεννήσει» χάος, το οποίο θα κυριαρχήσει στις κοινωνίες, δίνοντας την ευκαιρία για επιβολή παγκόσμιου πολιτεύματος από υποτιθέμενους ακτιβιστές, οι οποίοι εξ’ ονόματος του λαού έχουν ήδη προτείνει παγκόσμια εναλλακτική λύση (διαβάστε ΕΔΩ).

Στα βίντεο εκτός από την συμπλοκή θα δείτε και έναν διαδηλωτή να ρίχνει έναν ασύρματο της αστυνομίας, που προφανώς έχουν αρπάξει οι διαδηλωτές πίσω από ένα φράχτη, ώστε να εμποδίσει τους αξιωματικούς να ζητήσουν ενισχύσεις.