Οργισμένοι οι πολίτες με την κυβέρνηση, απογοητευμένοι, ωστόσο και από την πολιτική γενικότερα.
Ο εκβιασμός αναφορικά με τα εμβόλια και τις «επιταγές» της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων από την μία, η ανικανότητα αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών από την άλλη έχει φτάσει τον κόσμο στο χτένι!
Ωστόσο οι πολιτικοί είναι παιδιά άλλων κέντρων εξουσίας και όχι της Ελλάδας ή της όποιας χώρας.
Σίγουρα θα θυμάστε τα άρθρα του el.gr, στα οποία μάθατε πως μέντορας των πρωθυπουργών Μητσοτάκη-Τσίπρα είναι ο επικεφαλής του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ και της Μεγάλης Επανεκκίνησης, Κλάους Σβαμπ (ΕΔΩ).
Με το βιβλίο του Σβαμπ για την Μεγάλη Επανεκκίνηση αυτοπροβλήθη και ο βουλευτής της ΝΔ, κ. Κουμουτσάκος.
Ένα νέο βίντεο που εντόπισε το el.gr από το 2017 δείχνει τον Σβαμπ στο πανεπιστήμιο Χάρβαρντ να αποκαλύπτει ακόμα περισσότερα, λέγοντας πως όχι απλά πρωθυπουργοί είναι εκλεκτοί τους και έχουν διεισδύσει σε κυβερνήσεις της Δύσης, ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΤΟΜΑ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!
Δείτε το βίντεο, στο οποίο γίνεται και αναφορά στον Πούτιν, ο οποίος, ωστόσο, πήρε στην πορεία τον έλεγχο της χώρας του και τους τα γύρισε και τώρα θέλουν πόλεμο εναντίον του.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Ακυρώνονται τρεις παραστάσεις του ΚΘΒΕ λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων του
- Θεσ/νίκη: Χειροπέδες σε Έλληνα καταζητούμενο για μεγάλη υπόθεση φοροδιαφυγής σχεδόν 30 εκατ. ευρώ
- Μέγαρο Μουσικής: Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα για την αρχή του 2026 – Τον Φεβρουάριο το αφιέρωμα στον Ραχμάνινοφ
- Γεωπολιτική «απόδραση» της Ρωσίας μέσω Ιράν – Τεράστια εξέλιξη για την Μόσχα
- Παρίσι: Η διεύθυνση του Λούβρου ανακοίνωσε πως το μουσείο λειτουργεί εν μέρει, παρά την απεργία
- Θεσσαλονίκη: Το ρομπότ Pepper μαθαίνει στους καταναλωτές τα δικαιώματά τους – Δείτε βίντεο
- ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ: Ολοκληρώθηκαν οι πληρωμές 487,9 εκατ. – Επιπλέον 600 εκατ. ευρώ μέχρι 31/12
- Βενεζουέλα: Απέπλευσαν δύο τάνκερ με υποπροϊόντα πετρελαίου
- ΑΑΔΕ: Καταβλήθηκε η τέταρτη δόση της αυξημένης επιστροφής ΕΦΚ πετρελαίου για αγρότες
- Εθνική Στρατηγική Κυβερνοασφάλειας 2026 –2030: Οδικός χάρτης για ένα ασφαλές ψηφιακό μέλλον στην Ελλάδα









