• Αρχική
  • Άρθρα
  • ATZENTA 2030
  • «Είμαστε ξένοι στην ίδια μας τη χώρα!»: Οι τελευταίες κραυγές λογικής στην άλλοτε χριστιανική Ευρώπη

«Είμαστε ξένοι στην ίδια μας τη χώρα!»: Οι τελευταίες κραυγές λογικής στην άλλοτε χριστιανική Ευρώπη

Η πραγματικότητα των τελευταίων ετών έχει φέρει τα πάνω-κάτω στην πολυπολιτισμική Ευρώπη.
Του Άρη Δημόπουλου

Τα αποτελέσματα της άκρατης μετανάστευσης και του ισλαμικού εποικισμού σε πολλές χώρες της Ευρώπης έχουν ήδη αρχίσει και διαφαίνονται. 

Δεν βρίσκονται απλά στην «σφαίρα φαντασίας» ορισμένων «ακραίων φωνών». Είναι μία καθημερινότητα που τη ζούνε εκατομμύρια Ευρωπαίοι πολίτες. 

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα μίας Γερμανίδας μητέρας από την πόλη του Έσσεν της Ρηνανίας-Βεστφαλίας, η οποία και διαμαρτύρεται μέσω Facebook για τον τρόπο που η ίδια και το παιδί της αντιμετωπίζονται στην χώρα που μεγάλωσαν.

Η Leen Kroetsch απευθύνεται κυρίως στους Γερμανούς πολιτικούς για αυτό που ισχυρίζεται ότι είναι μια «ενοχλητική» πολιτική μετανάστευσης.

Κατά την ίδια αυτή η πολιτική αναγκάζει το 3χρονο της, που δεν έχει μεταναστευτικό υπόβαθρο, να μεγαλώσει σε ένα αμιγώς ξένο περιβάλλον στο κέντρο ημερήσιας φροντίδας.

Η Kroetsch ισχυρίζεται ότι από τα 25 παιδιά, η τάξη του γιου της αποτελείται από δύο μόνο άτομα χωρίς μεταναστευτικό υπόβαθρο και που μπορούν να μιλάνε άπταιστα γερμανικά, ενώ τα υπόλοιπα 23 δεν μπορούν να καταλάβουν καθόλου τη γερμανική γλώσσα!

Την ίδια στιγμή, αυτά τα άλλα παιδιά, σύμφωνα με την Kroetsch, μπορούν εύκολα να επικοινωνούν μεταξύ τους μιλώντας στη μητρική τους γλώσσα, την οποία ο γιος της προφανώς δεν μιλάει.

«Αισθανόμαστε σαν να είμαστε ξένοι στην ίδια μας τη χώρα!».

Η ίδια, περιγράφοντας την πρωτόγνωρη κατάσταση που αντιμετωπίζει, πρόσθεσε:

«Ο γιος μου πρέπει να προσαρμοστεί σε ένα περιβάλλον με πολλά ξένα παιδιά. Αυτό δεν είναι ενσωμάτωση, αγαπητοί πολιτικοί, η ενσωμάτωση είναι κάπως διαφορετική. 

Φοβάμαι για το μέλλον του γιου μου και δεν ξέρω τι να περιμένω.

Μπορεί να αναγκαστώ ακόμη και να μεταναστεύσω κάποια μέρα».

Το μόνο θετικό της υπόθεσης είναι πως το βίντεο, πέρα από τα 2 εκατομμύρια προβολών που συγκέντρωσε, προκάλεσε και «βροχή» σχολίων στήριξης για την «θαρραλέα», όπως την κατονομάζουν, γυναίκα.

Καθώς φαίνεται η αγανακτισμένη αυτή μητέρα εκπροσωπεί έναν μεγάλων Ευρωπαίων πολιτών, που βλέπουν πως ο κόσμος που ονειρεύονταν για τα παιδιά τους έχει προ πολλού εξαφανιστεί. 

Την θέση τους έχουν πάρει πλέον οι κοινωνίες-γκέτο της Νέας Τάξης:

 

  • 122
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...