• Αρχική
  • Άρθρα
  • ATZENTA 2030
  • «Είχε σχέδιο»: Για αυτό βραβεύουν απόψε τον Τσίπρα – ΒΙΝΤΕΟ που πρέπει να δουν όλοι οι Έλληνες

«Είχε σχέδιο»: Για αυτό βραβεύουν απόψε τον Τσίπρα – ΒΙΝΤΕΟ που πρέπει να δουν όλοι οι Έλληνες

Η μεταναστευτική κρίση δεν πρόλαβε να «χτυπήσει» την Ελλάδα. Η χώρα μας έγινε σύμβολο των ανοικτών συνόρων και της ένταξης των μεταναστών.
Του Άρη Δημόπουλου

Σε επίσημο δείπνο στη Νέα Υόρκη θα παρευρεθεί απόψε ο Αλέξης Τσίπρας, έχοντας την…τιμή να βραβευτεί από την Global Hope Coalition, σε ένα θέμα που διαβάσατε χθες στο el.gr (Δείτε ΕΔΩ)

Ωστόσο πόσοι είναι εκείνοι που πραγματικά θυμούνται τι εξαγγελίες έκανε πριν ανέβει στην εξουσία της χώρας, τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με την διαχείριση του προσφυγικού;

Απόψε βραβεύεται για τους κυβερνητικούς χειρισμούς του στο μεταναστευτικό, έχοντας μείνει ήδη στην ιστορία ως ο «πρωθυπουργός των ανοικτών συνόρων».

Όπου δηλαδή…υπάρχουν σύνορα στην Ελλάδα, μιας και σε δηλώσεις του προεκλογικές ο Α.Τσίπρας είχε αρνηθεί πως υπάρχουν σύνορα στο Αιγαίο!

Άραγε πόσοι το θυμούνται αυτό; Πόσοι θυμούνται τις εξαγγελίες του σημερινού πρωθυπουργού ήδη από το 2009 για τα ανοικτά σύνορα και την υποχρεωτική ένταξη των προσφύγων στην ελληνική κοινωνία;

Από ότι αποδεικνύεται και σήμερα, υπήρχε…σχέδιο, ακόμη κι όταν Υπουργοί της κυβέρνησης το 2015 και το 2016 έλεγαν πως οι μετανάστες-επενδυτές δεν…πρόκειται να μείνουν μόνιμα στη χώρα μας, αλλά και πως απλά….«εξαφανίζονται»!

Για αυτά τα λόγια αλλά και τις παρακάτω πρωτόγνωρες εικόνες από τα νησιά μας βραβεύεται στις 2:30 (ώρα Ελλάδος) ο Αλέξης Τσίπρας.

Θυμηθείτε τι άλλαξε από το 2015 και έπειτα στην «αγνώριστη» Ελλάδα των ανοικτών συνόρων.

Και τα «καλύτερα» έπονται:

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu