Οι Αρχές του Ισραήλ ανακοίνωσαν ότι μειώνουν στην ηλικία των 30 ετών το όριο για τη χορήγηση της τρίτης δόσης εμβολίου κατά του κορωνοϊού προκειμένου να καταπολεμήσουν την αύξηση των μολύνσεων που συνδέεται με την μετάλλαξη Δέλτα, ενώ την ίδια ώρα ο πρωθυπουργός της χώρας «ουρλιάζει» πως οι εμβολιασμένοι με δύο δόσεις ΔΕΝ είναι καθόλου προστατευμένοι, αλλά ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ είναι οι πιο ευάλωτοι!
«Η χορήγηση μιας τρίτης δόσης του εμβολίου κατά της Covid-19 επιτρέπεται για τα άτομα ηλικίας 30 ετών και άνω από σήμερα» ανακοίνωσε το ισραηλινό υπουργείο Υγείας.
Η ανακοίνωση αναφέρει ότι η απόφαση του υπουργείου Υγείας να μειώσει την ηλικία για τη χορήγηση μιας τρίτης δόσης του εμβολίου των Pfizer/BioNtech από τα 40 στα 30 έτη λαμβάνεται μετά την σύσταση των ειδικών συμβούλων του, της ειδικής ομάδας επιδημιολόγων του και της επιτροπής εμβολιασμών.
Ο πρωθυπουργός της χώρας, Ναφτάλι Μπένετ, δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Ένα πολύ σημαντικό σημείο το οποίο το κοινό πρέπει να μάθει, ωστόσο οι περισσότεροι αποτυγχάνουν να κατανοήσουν.
Οι πιο ευάλωτοι άνθρωποι, όσο παράδοξο κι αν φαντάζει αυτό, είναι εκείνοι που έλαβαν τις 2 δόσεις αλλά όχι ακόμη την 3η…….
Και γιατί; Επειδή περιφέρονται τριγύρω πιστεύοντας πως είναι προστατευμένοι χάρη στις 2 δόσεις που ήδη έλαβαν.
Αδυνατούν να κατανοήσουν ότι η (ανοσία απ’ τη) 2η δόση έχει φθίνει ενάντια στη Δέλτα!!!!!!!
Συνεπώς είναι υψίστης σημασίας να λάβουν την 3η δόση (αναμνηστική)……….»
Τρέλα και παράνοια λοιπόν! Όσοι έχουν κάνει λοιπόν δύο δόσεις του εμβολίου, σύμφωνα με την κεφαλή του Ισραήλ, δεν είναι καλυμμένοι και πρέπει να κάνουν την τρίτη δόση! Και μετά την τρίτη δόση;;;;;;; Αντιλαμβάνεστε πως όλα συμβαίνουν, προκειμένου να παρουσιάσουν στο τέλος κάτι άλλο!
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το Ιράν προσπάθησε να πλήξει “χωρίς επιτυχία” τη βάση στον Ινδικό ωκεανό, σύμφωνα με επίσημη πηγή
- Οδηγεί ροζ φορτηγό, ταξιδεύει με γάτες και έχει χιλιάδες ακόλουθους (Vid)
- Ρομαντισμός σε… άλλο επίπεδο: 15χρονος στη Γερμανία έκλεψε και οδήγησε λεωφορείο για να πάει τη φίλη του στο σχολείο
- Πώς ένας Ταϊβανέζος πήγε σε λούνα παρκ και κατέληξε στο νοσοκομείο για επέμβαση εγκεφάλου
- Θεσσαλονίκη: Δύο νέα μεγάλα ψηφιακά έργα στη φαρέτρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
- Στο Μεσολόγγι αύριο ο Ν. Δένδιας για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου 1821
- Συνάντηση Μητσοτάκη με Έλληνες που επαναπατρίστηκαν από τη Μέση Ανατολή
- Θεσσαλονίκη: Εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας για διακίνηση αναβολικών μέσα στο γυμναστήριο – Τρεις συλλήψεις
- Νομοσχέδιο για την ψηφιακή βία και τα πορνογραφικά deepfakes φέρνει η γερμανική κυβέρνηση
- Διακίνησαν μέσα σε έναν χρόνο 240.000 λαθραία πακέτα τσιγάρα – 1 εκατ. ευρώ η ζημιά για το ελληνικό Δημόσιο









