«Γενοκτονία ο μηδενισμός των εκπομπών αερίων! Θα λιμοκτονήσει κόσμος», vid

Ποιοί και γιατί θέλουν να προκαλέσουν μία τέτοια παγκόσμια καταστροφή;

Σε ένα απόσπασμα από το 2019, ένας εκ των ιδρυτών της πασίγνωστης Greenpeace, Patrick Moore, ξεσπάθωσε για τις αυτοκτονικές τάσεις περί μηδενισμού των εκπομπών αερίων σε παγκόσμια κλίμακα.

Μπορεί να πρόκειται για ένα προ 4ετίας βίντεο, ωστόσο μετά και την απαίτηση του υπερδιεθνιστή που θέλει τον αφανισμό των ανθρώπων, John Kerry να «απορροφήσουν» (σ.σ. ποιοί και με ποιά τεχνολογία;;;;) το διοξείδιο του άνθρακα από την ατμόσφαιρα, είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

Ο πλέον ειδήμων πάνω στο ζήτημα, Patrick Moore, μιλούσε στο Fox News για την…γενοκτονία που θα προκαλούσε μία τέτοια πολιτική…

«Αυτό βασικά θα ήταν το τέλος του πολιτισμού, εάν το 85% της ενέργειας του κόσμου με τη μορφή άνθρακα, πετρελαίου και φυσικού αερίου καταργούνταν σταδιακά μέσα στα επόμενα χρόνια. Σε 10 χρόνια.

Δεν έχουμε κάτι να τα αντικαταστήσουμε. Συνολικά (σ.σ. οι οικολόγοι) είναι αντίθετοι με το 98,5% του συνόλου της ηλεκτρικής ενέργειας που χρησιμοποιούμε και σχεδόν του 100% όλων των οχημάτων και μέσων μεταφοράς, αεροπλάνων και πλοίων.

Έγραψα ότι δεν θα έχετε τη δυνατότητα να ταϊσετε 8δισ. ανθρώπων ή να στείλετε τα τρόφιμα στις πόλεις. Αυτό απαιτεί μεγάλα φορτηγά και δεν θα υπάρχουν ηλεκτρικά φορτηγά σύντομα που να μεταφέρουν 40 τόνους στα σούπερ μάρκετ, όπου οι πολίτες στις πόλεις πιθανώς πιστεύουν ότι τα τρόφιμα προέρχονται από τα σούπερ μάρκετ! Αλλά δεν είναι έτσι. Προέρχονται από αγροκτήματα έξω στην ύπαιθρο, όπου μερικά εκατομμύρια ατόμων καλλιεργούν τα τρόφιμα για τον υπόλοιπο κόσμο.

Εάν απαγορεύσουν τα ορυκτά καύσιμα πρώτα η γεωργική παραγωγή θα καταρρεύσει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Οπότε όταν δεν θα έχετε καθόλου καύσιμα, πως θα πάτε τα τρόφιμα στη Νέα Υόρκη. Μετά οι άνθρωποι εκεί πέρα θα αρχίσουν να λιμοκτονούν και αυτό θα εξαπλωθεί σαν σαπίλα από το κέντρο των μητροπόλεων και ο μισός πληθυσμός θα πεθάνει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Δεν θα μείνει ούτε ένα δέντρο».

freepik photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί