Δοκιμές οικολογικών αυτοκινήτων στην 90η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης

Στην 90η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης (GIMS), που θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 15 Μαρτίου 2020, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν περίπου 50 αυτοκίνητα εναλλακτικής ισχύος από 15 κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες. Στο νέο τμήμα της έκθεσης GIMS Discovery – το οποίο είναι κατασκευασμένο με πλήρως ανακυκλώσιμο δάπεδο – οι συμμετέχοντες θα […]

Στην 90η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης (GIMS),

που θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 15 Μαρτίου 2020, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν περίπου 50 αυτοκίνητα εναλλακτικής ισχύος από 15 κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες.

Στο νέο τμήμα της έκθεσης GIMS Discovery – το οποίο είναι κατασκευασμένο με πλήρως ανακυκλώσιμο δάπεδο – οι συμμετέχοντες θα μπορούν να δοκιμάσουν μια ποικιλία εναλλακτικών συστημάτων κίνησης, συμπεριλαμβανομένων μοντέλων και εκδόσεων που διαθέτουν ηλεκτρικές μονάδες παράγωγης ενέργειας, υβριδικές, υδρογόνου και φυσικού αερίου, σε μια ειδικά διαμορφωμένη εσωτερική διαδρομή μήκους 456 μέτρων.

Το GIMS Discovery θα είναι ανοιχτό σε όλους τους επισκέπτες της έκθεση.

Η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, ξεκίνησε αυτή την πρωτοβουλία GIMS Discovery για να ενισχύσει την ευαισθητοποίηση και να ενθαρρύνει την υιοθέτηση εναλλακτικών οχημάτων. “Αν και κερδίζουν γρήγορα τη δημοτικότητα, η πλειονότητα των καταναλωτών δηλώνει ότι ποτέ δεν οδήγησαν ένα ηλεκτρικό ή υβριδικό όχημα. Ως βιομηχανία πρέπει να αναλάβουμε ηγετικό ρόλο στην προώθηση της υιοθέτησης εναλλακτικής κινητικότητας, βοηθώντας τους καταναλωτές να κατανοήσουν καλύτερα τα οφέλη αυτών των οχημάτων στην καθημερινότητά τους και, ίσως το πιο σημαντικό, οι επιπτώσεις στο περιβάλλον μας “, δήλωσε ο Μωρίς Tουρετίνι, Πρόεδρος της έκθεσης.

” Με περισσότερο από μισό εκατομμύριο επισκέπτες, η έκθεση προσφέρει μια ιδανική πλατφόρμα για να εξερευνήσουν οι οδηγοί το συναρπαστικό μέλλον της κινητικότητας και τις ευκαιρίες καθώς και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε”.

Συμμετέχουν οι εξής μάρκες: Aiways, Audi, BMW, DS, Honda, Hyundai, Kia, Mercedes-Benz, Porsche, Renault, Seat, Skoda, Smart, Toyota και Volkswagen.

Το GIMS Discovery στο Hall 7, θα γίνει ένας ιδανικός τόπος συνάντησης στην έκθεση, αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση. Εκτός από την πίστα δοκιμών, το τμήμα Discovery θα περιλαμβάνει διαδραστικά περίπτερα, προσομοιωτές και φωτογραφικούς θαλάμους.

Εκτιμάται ότι θα γίνουν περίπου 11.000 Discovery Drives κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Για την διαχείριση της υψηλής ζήτησης για τις δοκιμές μεταξύ των 600.000 αναμενόμενων επισκεπτών στην έκθεση, οι κρατήσεις θα γίνονται αποκλειστικά με κλήρωση μέσω της εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα. Η εφαρμογή GIMS για κινητά είναι διαθέσιμη για συσκευές iOS και Android και μπορεί να μεταφορτωθεί από το App Store και το Google Play Store.

Σπύρος Ρέκκας ΑΜΕ ΜΠΕ

photo:pexels

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί