Διπλή «βόμβα» από τον ΠΟΥ: «Έρχονται καλύτερα εμβόλια το 2022. Θα μπορούσαν να δοθούν με διαδερμικά εμφυτεύματα»! – BINTEO

Τώρα δηλαδή τι ποιότητας εμβόλια χρησιμοποιούν πάνω σε εκατομμύρια ανθρώπους;

Η Soumya Swaminathan, επικεφαλής επιστήμονας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, μίλησε στην κάμερα σε ένα πολύ περίεργο τηλεοπτικό σποτάκι για τα «βελτιωμένα εμβόλια» που θα έρθουν σταδιακά από την επόμενη κιόλας χρονιά.

Και μόνο αυτή της η παραδοχή προκαλεί σοκ, μιας και αυτή τη στιγμή από τις περισσότερες χώρες του πλανήτη βρίσκεται σε εξέλιξη μία πρωτοφανούς διαστάσεως εκστρατεία εμβολιασμού του γενικού πληθυσμού.

Εταιρείες όπως η Pfizer, η Moderna και η AstraZeneca κατασκεύασαν και πλάσαραν σε χρόνο ρεκόρ εμβόλια κατά του κορωνοϊού (μερικοί ειδικοί ισχυρίζονται και κατά των μεταλλάξεών του).

Σήμερα υπολογίζεται πως πάνω από 400 εκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού, τη στιγμή που ο ίδιος ο ΠΟΥ παραδέχεται ότι από το 2022 θα δοθούν «καλύτερα εμβόλια» στον κόσμο!

Τη δεδομένη στιγμή ουδείς πραγματικά γνωρίζει τι είδους ανοσία και πόσης διάρκειας μπορούν να προσφέρουν τα εμβόλια που έχουμε στα χέρια μας, με την Soumya Swaminathan να πετάει στην επόμενή της «βόμβα» στο παρακάτω βίντεο:

«Τα (νέα) εμβόλια θα μπορούσαν να δοθούν μέσω του δέρματος, με διαδερμικά εμφυτεύματα μικροβελονών. Επομένως υπάρχουν καινοτομίες στον τύπο των εμβολίων και θα μπορούσαν να είναι εμβόλια πολύ ασφαλή για εγκύους και ηλικιωμένους»:

Θυμίζουμε την πολύ σημαντική είδηση που πέρασε στα ψιλά από τη Βρετανία τον περασμένο Ιανουάριο.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο:

«Ερευνητές στη Βρετανία ανακοίνωσαν ότι αναπτύσσουν το πρώτο στον κόσμο εμβόλιο για τον κορονοϊό, το οποίο έχει τη μορφή «έξυπνου» επιθέματος (τσιρότου) και θα μπορεί επίσης στη συνέχεια να μετρά την αποτελεσματικότητα του εμβολιασμού, παρακολουθώντας τις ανοσιακές αντιδράσεις του οργανισμού του εμβολιασθέντος.

Οι επιστήμονες του Ινστιτούτου Καινοτόμων Υλικών του ουαλικού Πανεπιστημίου του Σουάνσι, με επικεφαλής τον δρ Σαντζίβ Σάρμα, ειδικό στην βιοϊατρική μηχανική, ανέφεραν ότι το επίθεμα διαθέτει μικροβελόνες μήκους ενός χιλιοστού (τα έχει ήδη γράψει ο Λιακόπουλος πριν από ένα χρόνο) που μεταφέρουν με μη επεμβατικό τρόπο το εμβόλιο στο σώμα. Μεταξύ άλλων, είναι ιδανικά για όσους φοβούνται υπερβολικά τις κανονικές βελόνες και τις ενέσεις.

Τα επιθέματα θα στερεώνονται στο δέρμα έως 24 ώρες και θα παρακολουθούν ορισμένους βιοδείκτες ανοσίας (ανοσοσφαιρίνες) στο δέρμα. Τα εν λόγω επιθέματα, που διαθέτουν μικροσκοπικές βελόνες με πολυανθρακικό ή πυρίτιο, μοιάζουν με τα τσιρότα νικοτίνης για όσους προσπαθούν να κόψουν το κάπνισμα ή με τα τσιρότα για την παρακολούθηση του σακχάρου στους διαβητικούς.

Οι ερευνητές δήλωσαν ότι τα διαδερμικά επιθέματα-εμβόλια είναι ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος χορήγησης εμβολίων, ενώ επίσης έχουν το πλεονέκτημα ότι επιτρέπουν τη χορήγηση μικρότερων δόσεων, έχουν χαμηλό κόστος παραγωγής και εύκολη διανομή».

Δείτε ολόκληρο το σποτάκι:

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί