Μόνο το πως θα εμβολιάσει τους Έλληνες φαίνεται πως επεξεργάζεται εδώ και μήνες η κυβέρνηση.
Κάθε μέρα ακούμε σενάρια επί σεναρίων ακόμα και από κορυφαία κυβερνητικά στελέχη αναφορικά με τον τρόπο που θα μπορούσαν να…«πειστούν» ακόμη περισσότεροι πολίτες να «τσιμπηθούν».
Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της «Καθημερινής της Κυριακής», στην κυβέρνηση δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να επιβληθεί υποχρεωτικός εμβολιασμός ανάλογα με την…ηλικία!
Πιο συγκεκριμένα, αν δεν επιτευχθούν οι στόχοι για 1εκατ. νέους εμβολιασμούς το αμέσως επόμενο διάστημα, τότε θα εξεταστεί σοβαρά το μέτρο της υποχρεωτικότητας στις ηλικίας (άνω των 50) που είναι επαγγελματικά ενεργές.
Οι περισσότεροι επιχειρηματίες δηλαδή με τους περισσότερους εργαζόμενους, θα πρέπει να τους απολύσουν και να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους.
Το επιχείρημα της κυβέρνησης σε αυτό το κατά τα άλλα παράλογο μέτρο έγκειται στο γεγονός πως αυτοί οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να νοσήσουν σοβαρά και να νοσηλευτούν επιβαρύνοντας αρκετά το σύστημα υγείας.
Εφόσον οι χαμηλοί ρυθμοί εμβολιασμών συνεχιστούν, τότε είναι πολύ πιθανό ακόμα και μέσα στις επόμενες εβδομάδες να επεκταθούν οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί στα Σώματα Ασφαλείας, σε ορισμένες υπηρεσίες του Δημοσίου αλλά και στην εστίαση.
Δείτε το επίμαχο πρωτοσέλιδο:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συγκλονιστικοί ισχυρισμοί για την Παγκόσμια Τράπεζα! Γιατί συμβαίνει αυτό;
- «Αν πέσει η Ιερουσαλήμ, θα καεί η Κωνσταντινούπολη», δήλωσε ο Μπαχτσελί
- Ισραήλ: Μη επανδρωμένο αεροσκάφος από την Υεμένη συνετρίβη στον περίβολο ξενοδοχείου στην Εϊλάτ
- Οι Χριστιανοί στη Συρία γιορτάζουν την ημέρα του Σταυρού – Δείτε βίντεο
- «No Escape From Now»: Το ντοκιμαντέρ για τον Όζι Όσμπορν θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο – Δείτε το συγκινητικό τρέιλερ
- Ιταλία: Πρόταση να δοθεί το όνομα του Τζόρτζιο Αρμάνι στο αεροδρόμιο του νησιού Παντελερία
- Άναυδοι οι αρχαιολόγοι: Βρέθηκαν μούμιες στην Ασία 9.500 χρόνια αρχαιότερες από τις αιγυπτιακές
- Δημοσκόπηση: Χαμός με τον αριθμό κομμάτων που μπαίνουν Βουλή! Πόσοι θα ψήφιζαν πιθανό κόμμα Σαμαρά
- «Ο ήλιος ξυπνάει σιγά σιγά»: Η NASA προειδοποιεί ότι η ηλιακή δραστηριότητα θα παραμείνει υψηλή
- ΕΣΕΕ: Το ελληνικό εμπόριο σε νέα «τροχιά» ενόψει τεχνολογικών και γεωπολιτικών εξελίξεων
Κύρια Θέματα

















