• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΔΙΚΑΙΩΣΗ: Καταγγέλλουν ανοιχτά τον Κομμουνισμό της Νέας Εποχής που καταργεί τα κράτη και αλλάζει τους πληθυσμούς – Ελπίδα και για την Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΚΑΙΩΣΗ: Καταγγέλλουν ανοιχτά τον Κομμουνισμό της Νέας Εποχής που καταργεί τα κράτη και αλλάζει τους πληθυσμούς – Ελπίδα και για την Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δικαίωση του Δημοσθένη Λιακόπουλου και του el.gr τόσο για τις καταγγελίες κατά της Νέας Τάξης αλλά και την άνοδο της Εθνικής Δεξιάς που αλλάζει τα δεδομένα στην Ευρώπη -

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν παρουσίασε την Κυριακή, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, την εκστρατεία του για τις ευρωεκλογές του Μαΐου υπό το σύνθημα της υπεράσπισης των «χριστιανικών κρατών» ενάντια στην παράνομη μετανάστευση, την οποία συνέδεσε, όχι άδικα, με την αύξηση της εγκληματικότητας.

Πιστός στις αρχές της Εθνικής Δεξιάς, ο Όρμπαν, ένας από τους Ευρωπαίους ηγέτες που επικρίνουν εντονότερα την παράνομη μετανάστευση από τη Μέση Ανατολή και την Ασία, ανακοίνωσε επίσης μέτρα πολλών εκατομμυρίων ευρώ με στόχο την αύξηση της γεννητικότητας στην Ουγγαρία προκειμένου να αντιμετωπιστεί το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας.

«Λίγο πριν τις ευρωεκλογές, η Ευρώπη έφτασε ξανά στο σημείο να πρέπει να υπερασπιστούμε την ουγγρική μας ταυτότητα, την χριστιανική μας κληρονομία», τόνισε ο Ούγγρος πρωθυπουργός κατά την ετήσια ομιλία του για την κατάσταση του έθνους.

«Πριν τριάντα χρόνια πιστεύαμε ότι είχαμε ρίξει μια και καλή στον κάλαθο των αχρήστων την κομμουνιστική σκέψη, η οποία κήρυττε το τέλος των κρατών. Φαίνεται ότι κάναμε λάθος. Ξανά ζητούν έναν κόσμο χωρίς κράτη, θέλουν ανοικτές κοινωνίες και είναι παρόντες ξανά αυτοί που θέλουν να αφανίσουν τις παραδόσεις μας και να πλημμυρίσουν τις χώρες μας με ξένες κουλτούρες», επέκρινε ο Όρμπαν.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «η μετανάστευση οδηγεί σε αύξηση της εγκληματικότητας, κυρίως εναντίον των γυναικών, και επιτρέπει να εισέλθει ο ιός της τρομοκρατίας».

Ο Όρμπαν εμφανίστηκε ανήσυχος για «την συνεχή μείωση των χριστιανών» στην Ευρώπη και «την αλλαγή στη σύνθεση άλλοτε χριστιανικών χωρών».

«Γεννιούνται ολοένα και λιγότερα παιδιά στην Ευρώπη. Για την Δύση η απάντηση είναι η μετανάστευση. Για κάθε χαμένο παιδί θα πρέπει ένα να εισέρχεται (στην Ευρώπη) και τότε οι αριθμοί θα είναι εντάξει», σχολίασε. «Όμως δεν χρειαζόμαστε αριθμούς. Χρειαζόμαστε Ούγγρους», τόνισε ο Όρμπαν.

Μάλιστα, προκειμένου να αντιστραφεί αυτή η πορεία στην Ουγγαρία, μια χώρα ο πληθυσμός της οποίας μειώνεται κατά 32.000 κατοίκους ετησίως, και όπου οι γυναίκες κάνουν λιγότερα παιδιά από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, ο Όρμπαν ανακοίνωσε μια σειρά μέτρων!

Στα μέτρα αυτά περιλαμβάνεται η παράταση του χρόνου εξόφλησης των δανείων όσων οικογενειών έχουν τουλάχιστον δύο παιδιά, ενώ όσες γυναίκες κάτω των 40 ετών παντρεύονται θα μπορούν να λάβουν άτοκο δάνειο ύψους 10 εκ. φιορίνιων (περίπου 31.000 ευρώ). Το ένα τρίτο του χρέους τους θα διαγράφεται μόλις αποκτήσουν το δεύτερο παιδί τους, ενώ μόλις αποκτήσουν τρίτο θα απαλλάσσονται από το σύνολο του χρέους τους. Επίσης όσες γυναίκες έχουν τέσσερα και παιδιά και πάνω προβλέπεται να απαλλάσσονται ισοβίως από τον φόρο εισοδήματος.

Με άλλα λόγια, ο Ορμπάν τάσσεται υπέρ του ισχυρού έθνους-κράτους με ενίσχυση του ντόπιου πληθυσμού, στηρίζοντας όσους πολίτες επιθυμούν μεγάλη οικογένεια.

Αντίθετα στην Ελλάδα της Αριστεράς και της παγκοσμιοποίησης, οι πολλές γεννήσεις δεν στηρίζονται, παρά προωθείται η αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού, όπως ακριβώς καταγγέλλει ο Ορμπάν.

Η Νέα Δημοκρατία, σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ, έχει δεσμευτεί για βοήθεια με 2.000 ευρώ στις νέες οικογένειες για κάθε παιδί που γεννιέται στη χώρα ώστε να υποστηριχθούν τα νέα ζευγάρια και να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της υπογεννητικότητας.

Ενδεχόμενα λοιπόν, η δυναμική επικράτηση των συμφερόντων Εθνικής Δεξιάς να φέρει, εκ των πραγμάτων, ελπίδα και για την Ελλάδα ή έστω να μπει κάποιο φρένο στην διάλυση των πάντων.

ΦΩΤΟ: pexels.com