• Αρχική
  • Άρθρα
  • ATZENTA 2030
  • ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Αναθέτουν τον ρόλο του «παγκόσμιου χωροφύλακα» στην Κίνα – Έτσι απαντούν στους Τραμπ-Πούτιν (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Αναθέτουν τον ρόλο του «παγκόσμιου χωροφύλακα» στην Κίνα – Έτσι απαντούν στους Τραμπ-Πούτιν (ΒΙΝΤΕΟ)

Βλέποντας να έχει χάσει τις ηγεσίες των δύο ισχυρότερων χωρών στον κόσμο, η Νέα Τάξη προχωρά με «όχημα» την Κίνα προς το παγκόσμιο κράτος.
του Άρη Δημόπουλου

Η πύρινη ομιλία του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, στην έδρα του ΟΗΕ δεν έμεινε αναπάντητη από τα Ηνωμένα Έθνη, αξιωματούχοι των οποίων πρόβαλλαν την ανάγκη μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Σήμερα δε μία «παγκόσμια συμμαχία» ανάμεσα στα «προβλήματα της εποχής» είναι περισσότερο από ποτέ απαραίτητη, διαμηνύουν με στόμφο τα τσιράκια της Νέας Τάξης.

Σε αντιπαραβολή λοιπόν με την ισότιμη συνεργασία μεταξύ των κρατών αλλά και για τον σεβασμό στις αξίες του κάθε έθνους, πράγματα για τα οποία μίλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, η πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης των Η.Ε., Maria Fernanda Espinosa Garces, έθιξε το ζήτημα της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

«Έχρισε» μάλιστα ως «νέο παγκόσμιο χωροφύλακα» την Κίνα:

«Η Κίνα έχει να διαδραματίσει πολύ σημαντικό ρόλο στην οικοδόμηση συναίνεσης σε πολύ σημαντικά θέματα.

Αποτελεί τον δεύτερο μεγαλύτερο συνεργάτη του ΟΗΕ και μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας.

Ακόμη η Κίνα είναι μία από τις χώρες που έχουν επιτύχει την μεγαλύτερη πρόοδο όσο αφορά την εφαρμογή των στόχων για την αειφόρο ανάπτυξη (Ατζέντα 2030)».

Νέος «οδηγός» λοιπόν για την Νέα Τάξη αποτελεί η Κίνα, με πρώτο μέλημα την εφαρμογή της ανθρωποκτόνου Ατζέντα 2030 αλλά και την αποδοχή της πολυπολιτισμικότητας.

Και τα διθυραμβικά σχόλια δεν τελείωσαν για το Πεκίνο από την αξιωματούχο του ΟΗΕ:

«Η Κίνα είναι πραγματικά αξιέπαινη, επειδή αποτελεί μια κινητήρια δύναμη για να βοηθήσει τον κόσμο να επιτύχει τους (πράσινους) στόχους της συμφωνίας του Παρισιού. 

Εξάλλου είναι απαραίτητη η παγκόσμια διακυβέρνηση και συλλογική δράση μεταξύ των κρατών προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι παγκόσμιες προκλήσεις».

Εφόσον η Εθνική Δεξιά του «μισητού» Ντ.Τραμπ έχει σταματήσει εν πολλοίς τα σχέδια της Νέας Τάξης στις ΗΠΑ, ο κλήρος «πέφτει» στην Κίνα, που από ότι βλέπουμε τείνει να εξελιχθεί σε «παγκόσμιο χωροφύλακα».

Οι βιώσιμες κοινωνίες της νέας εποχής, υπό το άγρυπνο βλέμμα του παγκόσμιου κράτους, είναι σχέδια τα οποία πλέον «περπατάνε» -έστω και με προβλήματα- με δυνάμεις όπως είναι η Κίνα αλλά και η Ε.Ε.

Το που θα καταλήξουν οι απέλπιδες προσπάθειες της Νέας Τάξης να πορευθεί χωρίς τις ΗΠΑ-Ρωσία μένει να το δούμε εν καιρώ.

Καθώς ο πλανήτης χωρίζεται ταχύτατα στα δύο, οι εξελίξεις όπως είναι φυσικό αναμένεται να είναι ραγδαίες:

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu